Suomi
Gamereactor
uutiset
The Witcher 2: Assassins of Kings

Witcher-lisärit maksavat Xboxilla

Mutta pysyvät PC:llä ilmaisina

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

The Witcher 2: Assassins of Kingsin tuotannon johtaja Adam Badowski on RPS:n haastattelussa todennut, että vaikka lisäsisältö peliin tuleekin PC-harrastajille ilmaiseksi, joutuvat Xbox 360:n omistajat maksamaan siitä johtuen Microsoftin säännöksistä.

"Emme pidä (lisäreista maksamista) vääränä ideatasolla, mutta emme todellakaan halua nähdä pelaajia kohdeltavan kuin lypsylehmiä. Lisärit nähdään aivan liian usein lisäansioiden lähteenä. Se ei ole itsessään paha - me emme ole täällä vain tehdäksemme pelejä vaan tehdäksemme myös bisnestä. Me emme saa silti kallistua liikaa bisneksen puolelle, koska se johtaa päätöksiin joista jää ikävä maku suuhun", Badowski kertoi.

"Kaikki Witcher 2:n lisäsisältö tulee PC-versioon ilmaiseksi. Näin ei tosin tule käymään Xboxilla, johtuen Microsoftin säännöksistä joita meidän pitää noudattaa. Kun ostat pelin PC:lle sinun ei tarvitse kantaa huolta lisämaksuista. Toimitamme kaikki päivitykset, mukaan lukien uutta pelisisältöä sisältävät lisärit, ilmaiseksi."

"On ihan järkevää odottaa, että kun ostat meidän tuotteemme, saat siihen liittyvää palvelua vielä kauan julkaisun jälkeenkin, tosin ajan mittaan laskevalla intensiteetillä. Maksulliset lisärit olisivat enemmänkin klassisten laajennuspakettien linjoilla, tyyliin Baldur's Gate: Tales of the Sword Coast...mutta tämä on ihan teoriaa tässä vaiheessa, koska emme ole vielä vahvistaneet tai edes suunnitelleet mitään sellaisia virallisia laajennuspaketteja."

Witcher 2 julkaistaan Xboxille ensi vuoden ensineljänneksen aikana, ja se tulee sisältämään huomenna PC:lle julkaistavan 2.0-päivityksen.

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Nappaa The Witcher 2 ilmaiseksi Xbox Onelle

Nappaa The Witcher 2 ilmaiseksi Xbox Onelle

UUTINEN. Kirjoittaja Arttu Rajala

Major Nelson on julkistanut 10 uuden Xbox 360 -pelin listan, jotka liittyvät Xbox Onen yhteensopivuuden piiriin. Koko listan voi katsoa alta, mutta merkittävin näistä...

8
Kokeile The Witcher -sarjaa ilmaiseksi

Kokeile The Witcher -sarjaa ilmaiseksi

UUTINEN. Kirjoittaja Kimmo Pukkila

Eikö Titanfallin betakutsua ole kuulunut? Kaipaatko viikonloppuun jotain muuta pelattavaa? Steamissä voi tänä viikonloppuna pelata The Witcheriä ilmaiseksi.

0
The Witcher kirjoissa ja peleissä

The Witcher kirjoissa ja peleissä

ARTIKKELI. Kirjoittaja Markus Hirsilä

The Witcher on viime vuosien suosituimpia roolipelisarjoja. Markus Hirsilä syventyi sarjan lähdemateriaalina toimiviin Noituri-kirjoihin ja peilaa pelejä niihin.



Ladataan seuraavaa sisältöä