LIVE
HQ
logo hd live | Harold Halibut
See in hd icon

Chat

X
      😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
      Suomi
      Gamereactor
      uutiset
      Halo: Combat Evolved Anniversary

      Halon Kinect-toiminnot paljastuivat

      Heitä kranaatteja karjumalla

      Tilaa uutiskirjeemme tästä!

      * Pakollinen tieto
      HQ

      Kuukauden kuluttua ilmestyvä Halo: Combat Evolved Anniversary mahdollistaa muun muassa aseen lataamisen ja kranaatin heittämisen ilman napinpainallusta - omalla äänellä. IGN kertoo, että peli sisältää joukon äänikomentoja, joita voi käyttää Kinect-sensorin kautta.

      Oletettavasti kranaatti lähtee kädestä karjaisemalla "granade", kun taas aseen voi ladata huutamalla "reload". Myös grafiikkamoottoria voi vaihtaa uuden ja alkuperäisen välillä äänikomennolla.

      Kinect-toiminnot eivät jää kuitenkaan tähän, vaan Anniversaryssa on erityinen nippelitietoa kokoava informaatiokirjasto, jota selataan elekielellä. Kirjastoon voi skannata objekteja tähtäämällä näitä pelimaailmassa ja lausumalla "scan". Tähän mennessä kirjastoon skannattavaksi objekteiksi on vahvistettu ainakin erilaiset ajoneuvot, aseet ja viholliset.

      Kinect-toimintojen on tarkoitus olla kokemusta täydentäviä piirteitä, eikä sensoria edellytetä pelin pelaamiseen. Ytimeltään kyseessä on edelleen sama peli kuin vuonna 2001 julkaistu Halo: Combat Evolved. Se julkaistaan nyt teräväpiirtona sarjan kymmenvuotisjuhlan kunniaksi.

      Halo: Combat Evolved Anniversary
      Halo: Combat Evolved AnniversaryHalo: Combat Evolved AnniversaryHalo: Combat Evolved AnniversaryHalo: Combat Evolved Anniversary

      Aiheeseen liittyviä tekstejä

      3
      Halo: Combat Evolved AnniversaryScore

      Halo: Combat Evolved Anniversary

      ARVIO. Kirjoittaja Kimmo Pukkila

      Halo: Combat Evolved debytoi kymmenen vuotta sitten Xboxin julkaisupelinä. Nyt tämä merkkiteos on tuotu takaisin juhlapainoksena.

      2
      Frank O'Connor haastattelussa

      Frank O'Connor haastattelussa

      ARTIKKELI. Kirjoittaja Kimmo Pukkila

      Gamereactor tavoitti 343 Industriesin Frank O'Connorin, joka vastasi kysymyksiin Halo-sarjan tähänastisesta menestyksestä ja tulevista käänteistä.



      Ladataan seuraavaa sisältöä