Suomi
Gamereactor
uutiset
Grand Theft Auto V

GTAV palaa Los Santokseen

Lisää uutta Rockstarin seuraavasta

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Take Two ja Rockstar ovat nyt jakaneet hieman lisää tietoja Grand Theft Auto V:stä. Vaikka tuoreeltaan julkaistu traileri sai ihmiset ilakoimaan pelin kattavan koko San Andreasin alueen, se vaikuttaa nyt keskittyvän Los Santokseen ja tämän välittömään ympäristöön. Lehdistötiedoite vahvisti myös kilpailullisen moninpelin olevan mukana Gran Theft Auto IV:n ja Red Dead Redemptionin tapaan.

Tarinasta ei ole jaettu tässä vaiheessa paljoa, mutta se keskittyy "kuningas-dollarin metsästykseen uusversiossa modernista Etelä-Kaliforniasta". Rockstar North Edinburghista hoitelee tämän vision toteuttamisen, ja luvassa on "rohkea uusi suunta avoimen maailman vapaudessa".

Rockstarin pomon Sam Houserin mukaan Grand Theft Auto V on jopa radikaali uusi veto GTA-universumissa, ja he ovat äärimmäisen innoissaan uuden visionsa jakamisesta. Visiosta ei kuitenkaan vielä tässä vaiheessa jaettu enempää.

Grand Theft Auto V

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ARVIO. Kirjoittaja Kimmo Pukkila

Jotain on tehty oikein, kun sama peli julkaistaan kolmatta kertaa ja netti sulaa riemusta. Myyntiennätyksiä rikkonut Grand Theft Auto V on viimein saapunut PC:lle.



Ladataan seuraavaa sisältöä