Suomi
Gamereactor
uutiset
Star Wars: The Old Republic

Kotick epäilee EA:n Star Warsia

"Tuotot kertyvät vain Lucasin hyväksi"

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Activision-pomo Bobby Kotick on ilmaissut epäilyksensä EA:n mahdollisuuksista menestyä joulukuussa julkaistavalla Star Wars: The Old Republicillaan. Kotick sanoi Reutersille olevansa ymmällään siitä, miten pelin liiketoimintamalli voisi toimia. Kotick nosti ongelmakohdiksi Lucas Artsin lisenssimaksut ja vaativan lajityypin.

"Lucas on pääasiallinen hyötyjä Star Warsin menestyksestä. Olemme tehneet bisnestä Lucasin kanssa pitkään ja tuotot kertyvät aina Lucasin hyväksi", Kotick sanoi.

Star Wars: The Old Republicin tekeminen on maksanut EA:lle tiettävästi jopa 100 miljoonaa dollaria, joten pelin olisi saavutettava kohtuullinen suosio kannattavuutensa ja pitkäikäisyytensä turvaamiseksi.

Kotick muistutti, että massiivimoninpelit vaativat runsaasti teknologiaa ja lajityyppiin satsaavista yrityksistä vain pieni osa on pärjännyt.

Analyytikot ovat kuitenkin laskelmoineet Old Republicin voivan varastaa miljoonia tilaajia Activisionin rahasammolta World of Warcraftilta. EA:n arvioiden mukaan peli voisi päästä omilleen, jos se keräisi puoli miljoonaa tilaajaa.

Kotickin puheet ovat jatkoa yhtiöiden väliselle piikittelylle. EA on aiemmin sanonut Old Republicin lyövän World of Warcraftin, koska Star Wars -pelissä on mielenkiintoisempi tarina.

Star Wars: The Old Republic

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Star Wars: The Old Republic nyt Steamissa

Star Wars: The Old Republic nyt Steamissa

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Joskus se elämä on hienoa, ja joskus taas vähemmän hienoa. Nyt se on hienoa. Biowaren MMORPG Star Wars: The Old Republic julkaistiin vuonna 2011, ja vihdoinkin peli on...



Ladataan seuraavaa sisältöä