Suomi
Gamereactor
uutiset
Star Wars: The Old Republic

Old Republicin tanssibugi korjataan

Tanssi ei pian pelasta taisteluissa

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Bioware on ilmoittanut korjaavansa nopealla aikataululla Star Wars: The Old Republicista hiljattain löytyneen "getdown"-tanssibugin. Aktivoimalla tanssin kesken taistelun pelaajat ovat voineet hankkia immuniteetin vastustajien hyökkäyksille.

Päivitys on parhaillaan testauksessa ja se aiotaan julkaista huomenna. Biowaren mukaan päivityksen jälkeen sosiaaliseen kanssakäymiseen tarkoitettujen animaatioiden ei pitäisi häiritä taistelua.

Peliin julkaistiin jo eilen suurempi 1.0.2-päivitys, joka sisälsi lukuisia paikkauksia verkkoroolipelissä havaittuihin ongelmiin. Tarkka listaus korjauksista löytyy pelin sivuilta.

Bioware on todennut, että Old Republic voi päivittyä melkeinpä joka viikko. Runsailla pikkupäivityksillä pyritään reagoimaan nopeasti esiin putkahtaviin ongelmiin, kun taas suuremmat päivityskokonaisuudet vaativat hieman enemmän aikaa.

Star Wars: The Old Republic
Jei, jei!

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Star Wars: The Old Republic nyt Steamissa

Star Wars: The Old Republic nyt Steamissa

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Joskus se elämä on hienoa, ja joskus taas vähemmän hienoa. Nyt se on hienoa. Biowaren MMORPG Star Wars: The Old Republic julkaistiin vuonna 2011, ja vihdoinkin peli on...



Ladataan seuraavaa sisältöä