Suomi
Gamereactor
uutiset
XCOM: Enemy Unknown

Uusi XCOM-strategia Firaxisilta

Sarja palaamassa juurilleen

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

2K Games on ilmoittanut Civilization-sarjasta tunnetun Firaxisin kehittävän uutta strategiapeliä X-COM-sarjaan. XCOM: Enemy Unknown asettaa pelaajan jälleen muukalaisinvaasion eteen puolustamaan maata.

Pelin on määrä kunnioittaa sarjan juuria, mutta tiedossa on uusi tarina ja tuoreita pelimekaniikkoja, joiden toivotaan vetoavan niin uusiin kuin vanhoihinkin faneihin. Trendikkäistä ominaisuuksista esimerkiksi tuhoutuvat ympäristöt ovat jossain muodossa mukana.

Invaasion vaiheita seurataan sekä reaaliaikaisella maailmankartalla että vuoropohjaisilla taistelukentillä, joilla voi komentaa yksittäisiä sotilasyksiköitä. Pelaajien tulee myös rakentaa tukikohtaansa, hallita resursseja ja kehittää teknologiaa.

XCOM: Enemy Unknown julkaistaan PC:lle, PS3:lle ja Xbox 360:lle syksyllä 2012. Peliä ei pidä sekoittaa 2K Marinin kehittämään XCOM-räiskintäpeliin, joka ilmestyy jo keväällä.

Aiheesta kirjoitti ensimmäisenä Game Informer.

XCOM: Enemy Unknown

Aiheeseen liittyviä tekstejä

6
XCOM: Enemy UnknownScore

XCOM: Enemy Unknown

ARVIO. Kirjoittaja Kimmo Pukkila

Firaxis Games on tehnyt hatunnoston arvoisen työn tuodessaan klassisen X-Com-sarjan nykyaikaan - perinteitä kunnioittaen.



Ladataan seuraavaa sisältöä