Suomi
Gamereactor
uutiset
Diablo III

Diablo III:a muunnellaan vielä

Peli elää ja julkaisu viivästyy

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Diablo III:a odotellaan jo kovasti kauppoihin, mutta Jay Wilson kertoo pelin blogissa kuinka tuote vielä elää. Hän korostaa että heidän tehtävänsä ei ole vain pukata ulos joku peli, vaan nimenomaan seuraava Diablo, eikä kukaan tule muistamaan sitä että se julkaistiin myöhässä, vain että se on mahtava.

Beta-testauksen tuloksena peliin on tulossa ainakin seuraavia muutoksia:

Kaikki hahmot voivat nyt tunnistaa esineitä yksinkertaisesti klikkaamalla niitä ja odottelemalla hetken. Identifiointi-kääröt siirtyvät siis tältä osin historiaan.

Viides pikanappi siirretään, ja siitä tulee parannusjuomanappi, vaikka pelin tekijät eivät haluakaan rohkaista näiden ketjuttamiseen. Tämä ei ehdi vielä seuraavaan beta-versioon, mutta lisätään myöhemmin.

Mystic-artesaani poistetaan kokonaan pelistä, koska se ei tuonut mitään pelin tuunausjärjestelmään. Se saatetaan lisätä myöhemmin takaisin, kunhan mekaniikkaa on hieman hiottu.

Pois lähtevät myös Cauldron of Jordan ja Nephalem Cube, joiden tarkoitus oli antaa pelaajille tilaisuus myydä rojuja pois silloin kun kaupunkiin ei pääse. Ne tekivät kaupungissa käynnistä lopulta tarpeetonta, joka ei ollut tarkoitus. Stone of Recall muuttuu Town Portaliksi, ja se integroidaan suoraan perusvalikkoon.

Muutoksia on tehty enemmänkin, ja näistä voi lukea lisää blogin puolelta.

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Diablo III (konsoliversio)Score

Diablo III (konsoliversio)

ARVIO. Kirjoittaja Leevi Rantala

Diablo on pysytellyt pitkään konsolipelaajien ulottumattomissa, mutta odotus kannatti. Diablo III:n konsolisovitus on nimittäin todella onnistunut.

Diablo IIIScore

Diablo III

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

12 vuoden odotuksen jälkeen Diablo III on viimein täällä. Lue Matin jättiarvio paholaisen paluusta!



Ladataan seuraavaa sisältöä