Gamereactor Network Suomi / Dansk / Svenska / Norsk / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Kirjaudu sisään


Unohditko salasanan?
Et ole jäsen, Haluan rekisteröityä

Kirjaudu käyttäen Facebook-tiliä
uutinen

Skrillexiä uuteen Ridge Raceriin

Namco Bandai valotti kappaleita

Namco Bandai on vahvistanut osia Ridge Racer Unboundediin tulevasta soundtrackistä. Kappalevalikoimaan on haettu elektronista musiikkia paitsi sarjan pitkästä historiasta, myös tunnetuilta artisteilta.

Lisensoituja kappaleita kuullaan esimerkiksi Grammy-palkitulta Skrillexiltä, jonka tuotantoa edustavat biisit Kill Everybody ja Scary Monsters And Nice Sprites.

Myös electronica-duo The Crystal Method ja drum & bass -yhtye Noisia & The Upbeats ovat pelissä. Muita lisensoituja artisteja ovat Scratch Perverts, Unknown Error, Overseer, Run Riot ja Ever Never.

Näiden lisäksi Ridge Racerin pitkää historiaa edustavat monet Hiroshi Okubon kappaleet aina sarjan ensimmäisestä osasta Ridge Racer 7:ään. Muutamia uusiakin sävellyksiä Okubolta on saatu mukaan.

Ridge Racer Unbounded on suomalaisen Bugbearin käsialaa, ja se poikkeaa sarjan klassisesta muodosta tuhoutuvilla ympäristöillään. Peli julkaistaan Euroopassa 30. maaliskuuta.

Ridge Racer Unbounded
Tämä on mainos: