Suomi
Gamereactor
uutiset
Ridge Racer Unbounded

Skrillexiä uuteen Ridge Raceriin

Namco Bandai valotti kappaleita

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Namco Bandai on vahvistanut osia Ridge Racer Unboundediin tulevasta soundtrackistä. Kappalevalikoimaan on haettu elektronista musiikkia paitsi sarjan pitkästä historiasta, myös tunnetuilta artisteilta.

Lisensoituja kappaleita kuullaan esimerkiksi Grammy-palkitulta Skrillexiltä, jonka tuotantoa edustavat biisit Kill Everybody ja Scary Monsters And Nice Sprites.

Myös electronica-duo The Crystal Method ja drum & bass -yhtye Noisia & The Upbeats ovat pelissä. Muita lisensoituja artisteja ovat Scratch Perverts, Unknown Error, Overseer, Run Riot ja Ever Never.

Näiden lisäksi Ridge Racerin pitkää historiaa edustavat monet Hiroshi Okubon kappaleet aina sarjan ensimmäisestä osasta Ridge Racer 7:ään. Muutamia uusiakin sävellyksiä Okubolta on saatu mukaan.

Ridge Racer Unbounded on suomalaisen Bugbearin käsialaa, ja se poikkeaa sarjan klassisesta muodosta tuhoutuvilla ympäristöillään. Peli julkaistaan Euroopassa 30. maaliskuuta.

Ridge Racer Unbounded

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Ridge Racer UnboundedScore

Ridge Racer Unbounded

ARVIO. Kirjoittaja Kimmo Pukkila

Lähes muuttumattomana säilynyt Ridge Racer tekee täyskäännöksen uudessa, kotimaisin voimin tuotetussa Ridge Racer Unboundedissa.

4
Ridge Racer Unbounded -kilpailu

Ridge Racer Unbounded -kilpailu

UUTINEN. Kirjoittaja Arttu Rajala

Osallistu upeaan kilpailuun, jossa on mahdollista voittaa kevään kuumin kaahauspeli, t-paita ja kehittäjätiimin nimikirjoituksella varustetut taidekortit.



Ladataan seuraavaa sisältöä