Suomi
Gamereactor
uutiset
Star Wars: The Old Republic

Fry ja Brooker EA:n tukena

"Muuttaisivat kaikki pelihahmonsa homoiksi"

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Brittiherrasmies Stephen Fry ja britti mutta vähemmän herrasmies Charlie Brooker ovat asettuneet julkisesti puolustamaan Electronic Artsia ja sen peleissä esiintyviä homoseksuaalisia elementtejä.

Herrat sai liikkeelle amerikkalaisten hihhuleiden organisoima protestikampanja, jossa julkaisijaa kritisoitiin vahvasti Star Wars: The Old Republicissa ja Mass Effect 3:ssa esiintyvästä seksuaalisuuksien laajempaa kirjoa heijastavasta sisällöstä.

Fry aloitti twiittaamalla pyynnön siitä että kaikki asettuisivat hänen rinnalleen auttamaan EA:ta pysymään vahvana linjassaan, homovastaisen vihan ja pimeän puolen edessä. Brooker oli hieman vähemmän runollinen, mutta ehdotti kuitenkin mielikuvituksekkaasti, että EA:n pitäisi muuttaa kaikki hahmonsa kaikissa peleissään homoiksi vuoden ajaksi vain kiusatakseen kiihkoilijoita, aloittaen FIFA-sarjasta. Brooker myös visioi erityisen "homopyssyn" Modern Warfare -sarjaan joka olisi kaikkia muita aseita parempi ja pakottaisi siten voitonhaluiset verkkopelaajat käyttämään sitä.

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Star Wars: The Old Republic nyt Steamissa

Star Wars: The Old Republic nyt Steamissa

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Joskus se elämä on hienoa, ja joskus taas vähemmän hienoa. Nyt se on hienoa. Biowaren MMORPG Star Wars: The Old Republic julkaistiin vuonna 2011, ja vihdoinkin peli on...



Ladataan seuraavaa sisältöä