Suomi
Gamereactor
uutiset
Halo 4

Halo 4:ään episodinen co-op

Etenee viikoittain kuin TV-sarja

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

343 Industriesin kehittämä Halo 4 tuo sarjaan uuden Spartan Ops -moninpelimuodon, joka sisältää episodisesti etenevän, neljän pelaajan yhteistyöhön tarkoitetun kampanjan. Spartan Ops etenee viikoittaisilla tarinavetoisilla videoilla, joihin jokaiseen liittyy viisi co-op-tehtävää.

Tehtävät eivät ole kierrätystä yksinpelikampanjasta, vaan uutta sisältöä, jota on määrä riittää kuukausiksi. Kehittäjien mukaan kokonaisella Spartan Ops -kampanjalla on mittaa jopa yhden yksinpelin verran. Tästä huolimatta "jaksot" ovat ilmaisia.

Uudistus tuli ilmi Game Informer -lehden tuoreessa kansijutussa, jossa tehtiin myös muita paljastuksia Halo 4:ään liittyen.

Koko moninpelipuoli halutaan sitoa tiiviimmin varsinaiseen tarinaan, joten moninpelin ympäristöksi on valittu valtavan kokoinen UNSC Infinity -avaruuslaiva, joka risteää yksinpeliä vetävän Master Chiefin reitillä. Aluksella Spartan IV -sotilaat harjoittelevat virtuaaliympäristössä, joka voi muuntautua millaiseksi tahansa.

Kilpailullinen moninpeli keskittyy edelleen Spartan-sotilaiden välisiin mittelöihin, mutta niiden virtaviivaisuutta ja palkitsevuutta ehostetaan. Game Informerin mukaan pelissä voi avata uusia kykyjä kuin Call of Dutyssa ja pelaajat voivat tallentaa eri varustuksia henkilökohtaisiksi hahmoluokiksi, joiden välillä on mahdollista vaihdella myös otteluiden aikana.

Lisätietoa Halo 4:stä saataneen viimeistään kesän E3-messuilla. Peli julkaistaan Xbox 360:lle jouluksi.

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Halo 4Score

Halo 4

ARVIO. Kirjoittaja Eerik Rahja

Viiden vuoden odotus on viimein ohi. Master Chief tekee näyttävän paluun Halo-sarjaan uuden kehittäjän sorvaamana.



Ladataan seuraavaa sisältöä