LIVE
HQ
logo hd live | Pepper Grinder
See in hd icon

Chat

X
      😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
      Suomi
      Gamereactor
      uutiset
      Gears of War

      Tuottaja lyttää Gears of Warin

      "Huonointa tekstiä koko peliteollisuudessa"

      Tilaa uutiskirjeemme tästä!

      * Pakollinen tieto
      HQ

      Dead Space -sarjan tarinatuottaja Chuck Beaver on pamauttanut EA:n virallisessa haastattelussa, että Gears of Warin tarinat ovat kirjaimellisesti huonointa tekstiä koko peliteollisuudessa.

      Gearsien suosio ei silti ole Beaverille mysteeri, sillä "tarina voi pilata pelin vain ihmisille jotka välittävät tarinasta" eivätkä Gears of War -sarjan "hirvittävät ja loukkaavat tarinankerronnan perusteita vastaan hyökkäävät" elementit ole haitanneet sen faneja laisinkaan.

      Epic Gamesillakin ollaan tietoisia siitä, ettei sarjan nimissä olla tehty suurta taidetta, ja Cliff Bleszinski on todennut muun muassa, että alkuperäinen suunnitelma oli tehdä Gears of Warista enemmän Band of Brothersin kaltaista, vakavaa viihdettä, mutta he eivät yksinkertaisesti tienneet kuinka tämä saataisiin aikaiseksi. Sen sijaan he tekivät "dude-bro -pelin".

      Beaver on myös valmis vastaamaan omista rimanalituksistaan, ja myöntää samassa haastattelussa, että Dead Spacen tarina oli vain "yksinkertainen kummitustalojuttu", ja että Dead Space 2 alkoi "toisiinsa liittymättömien tapahtumien sotkuna" josta koitettiin hioa jotain parempaa. Tämä yritys ei Beaverin mukaan "täysin onnistunut".

      Kehuja Chuckilta kirpoaa Portal 2:lle, joka hänen mukaan onnistui yhtä hyvin tarinankerronnassaan kuin mestarillisessa tasohyppelyssäänkin.

      Aiheeseen liittyviä tekstejä



      Ladataan seuraavaa sisältöä