Suomi
Gamereactor
uutiset
Diablo III

Diablo III on globaali kokemus

Tietyt rajoitukset säilytetään

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Blizzard on julkistanut Diablo III:een tulevan Global Play -ominaisuuden, joka sallii pelaajien loikata omalta kotialueeltaan pelaamaan kauempana asuvien tuttavien kanssa. Alueet on jaettu kohtuullista maantieteellistä luovuutta osoittaen seuraavasti:

Amerikka: USA, Kanada, Latinalainen Amerikka, Australia, Uusi-Seelanti, Kaakkois-Aasia.
Eurooppa: EU, Itä-Eurooppa, Venäjä, Afrikka, Lähi-itä.
Aasia: Etelä-Korea, Taiwan, Hongkong, Macao.

Global Playssa jokainen aloittaa omalta kotialueeltaan, mutta pelaajat voivat halutessaan vaihtaa mille hyvänsä muista alueista. Rajoituksena on, että hahmot, esineet ja ystävälistat eivät selviä tämän hypyn toiselle puolelle, joten jokainen alue tulee vaatimaan oman työstämisensä. Myöskään oikealla rahalla ei ole asiaa huutokauppaan muuten kuin omalla alueellaan. Kultahuutokauppaan tosin pääsee myös vierailla mailla.

Samaan syssyyn Blizzard ilmoitteli myös huutokauppaa koskevista käytännöistään. Kultahuutoja pääsee tekemään heti pelin käynnistymisestä alkaen, ja oikean rahan kauppapaikka avautuu noin viikko tämän jälkeen.

Jälkimmäiseen osallistuvat saavat maksaa Blizzardille dollarin tai 15% siivun myyntituloistaan. Myös PayPalin välityksellä maksamisesta otetaan sama siivu, jonka tarkoitus on varmastikin innostaa pelaajia tallettamaan rahansa suoraan Battle.net -tililleen.

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Diablo III (konsoliversio)Score

Diablo III (konsoliversio)

ARVIO. Kirjoittaja Leevi Rantala

Diablo on pysytellyt pitkään konsolipelaajien ulottumattomissa, mutta odotus kannatti. Diablo III:n konsolisovitus on nimittäin todella onnistunut.

Diablo IIIScore

Diablo III

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

12 vuoden odotuksen jälkeen Diablo III on viimein täällä. Lue Matin jättiarvio paholaisen paluusta!



Ladataan seuraavaa sisältöä