Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
esports
Valorant

16 Valorant Champions 2023 -joukkuetta on lukittu sisään

Last Chance -karsinnat ympäri maailmaa ovat päättyneet.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Tiedämme nyt kaikki 16 joukkuetta, jotka suuntaavat Los Angelesiin osana Valorant Champions 2023-turnausta elokuussa. Kun alueellinen Last Chance Qualifiers on päättynyt, tiedämme, mitkä joukkueet kukin alue lähettää tarjouksen voittaa ja kruunata mestariksi tällä kaudella.

Euroopan osalta Fnatic, Team Liquid, FUT Esports, Giants ja Natus Vincere ovat läsnä. Amerikka tuo Evil Geniuses, NRG, LOUD ja KRÜ Esports. Lopuksi Tyynenmeren alue tuo Paper Rex, DRX, T1, Zeta Division, EDward Gaming, Bilibili Gaming ja FunPlus Phoenix.

Mitä tulee Champions-tapahtuman alkamiseen, turnaus alkaa 6. elokuuta ja kestää aina 26. elokuuta asti. Mitä tulee siihen, keitä kukin joukkue pelaa lohkovaiheessa, näet lohkojen arvonnan alta.

Valorant

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
ValorantScore

Valorant

ARVIO. Kirjoittaja Risto Karinkanta

Valorant on tähän asti mielenkiintoisin free-to-play-ammuskelupeli.Ladataan seuraavaa sisältöä