Suomi
Gamereactor
lifestyle

17-luvun hallitsija, joka voi saada sinut pidätetyksi

Tämän kuvan julkaiseminen Instagramissa Intiassa saa sinut pidätetyksi ja todennäköisesti syytetyksi "tahallisesta ja pahantahtoisesta aikomuksesta raivostuttaa uskonnollisia tunteita".

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Vaikka tiedämme, että tietyt sosiaalisen median viestit voivat saada sinut suuriin vaikeuksiin, jos lähetät kuvan 17-luvun Mogolien keisarista Aurangzebista, saatat päätyä pidätetyksi Intiassa.

Wiredin mukaan tämä tapahtui Taufiq Bagwanille, joka oli julkaissut kuvan kuvatekstillä, jossa Aurangzebia kutsuttiin "hindunationalistien isäksi". Tämän kaiken sanotaan olevan osa hindunationalistien liikettä Maharashtrassa, jotka valvovat sosiaalista mediaa kaikesta sisällöstä, jota voidaan pitää loukkaavana hinduja kohtaan.

Tämä on puolestaan muuttanut Intian sosiaalisen median vihamieliseksi tilaksi muslimeille, jotka kohtaavat häirintää ja pidätyksiä tällaisten viestien vuoksi. Muslimihallitsija Aurangzebia on pidetty protestin symbolina Intian 13 miljoonalle muslimille, kun taas hinduille hän on tyrannian hahmo.

17-luvun hallitsija, joka voi saada sinut pidätetyksi
Tämä on mainos:


Ladataan seuraavaa sisältöä