Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
esports
Valorant

2024 Valorant Masters suuntaa Shanghaihin ja Madridiin

Espanja ja Kiina ovat suurtapahtuman isäntämaita.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Riot Games on ilmoittanut, että Shanghai, Kiina isännöi toista kansainvälistä tapahtumaa vuoden 2024 Valorant Champions Tour-kalenterissa. Kiinalainen kaupunki toimii isäntäpaikkana Masters 2024 -tapahtumalle, joka tuo parhaat Valorant-joukkueet ympäri maailmaa yhteen kilpailemaan lihavasta palkintopotista ja paikasta Champions 2024 -tapahtumassa. Mutta sitä ennen Valorant Masters 2024:n ensimmäinen pysäkki on Madridissa.

Joka vuosi Madrid isännöi lukuisia videopeleihin liittyviä tapahtumia, joilla on valtava seuraajamäärä, joka ylitetään vuosittain, kuten Gamergy, jossa on lähes 70 000 osallistujaa tai Madridin peliviikko, joka houkutteli 136 000 ihmistä. kansa.

Mitä tulee Masters Shanghai:n ja Masters Madrid:n päivämääriin, tarkkaa päivämäärää ei ole mainittu viime aikoina, mutta meille kerrotaan, että turnaus järjestetään loppukeväästä 2024. Riot sanoo nimenomaan: "Jaamme lisätietoja formaatista, tapahtumapaikkojen sijainneista ja lipuista tulevina kuukausina!"

Valorant

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
ValorantScore

Valorant

ARVIO. Kirjoittaja Risto Karinkanta

Valorant on tähän asti mielenkiintoisin free-to-play-ammuskelupeli.Ladataan seuraavaa sisältöä