Suomi
Gamereactor
uutiset
Call of Duty: Black Ops 4

60 pelaajan moninpeliä Call of Duty: Black Ops 4:ssä?

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Lokakuussa julkaistava Call of Duty: Black Ops 4 nappaa vaikutteita PlayerUnknown's Battlegroundsista ja Fortnitesta, sillä siihen on vahvistettu battle royale -henkinen Blackops-moodi. Pelimuodon yksityiskohdat ovat toistaiseksi olleet vielä visusti piilossa; kehittäjä Treyarch ei ole kertonut kentän koosta tai maksimipelaajamäärästä. Nettiin "vuodettu" kuva näyttää kuitenkin antavan hieman uutta tietoa.

Kuva löytyy Redditistä. Se on napsaistu näytöstä, jossa ilmeisesti pyörii pelinhakuruutu. Jos kuva todella on Black Ops 4:stä ja vastaa lopullista konfiguraatiota, Blackops-moodiin mahtuu 2-60 pelaajaa kerrallaan. Vertailun vuoksi mainittakoon, että PUBG ja Fortnite tukevat sadan pelaajan matseja omissa battle royale -moodeissaan.

Koska Treyarch ei ole vahvistanut Blackops-moodin yksityiskohtia, lopullisia päätelmiä ei kannata tässä vaiheessa tehdä.

Call of Duty: Black Ops 4

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Faccento perustaa Bad Moon Talentin

Faccento perustaa Bad Moon Talentin

ESPORTS. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Entinen Call of Duty -pelaaja ja valmentaja Brice 'Faccento' Faccento on paljastanut Twitterissä perustaneensa kykyjenetsintätoimiston nimeltä Bad Moon Talent, jonka...

0
Eunited voitti 2019 CWL-finaalit

Eunited voitti 2019 CWL-finaalit

ESPORTS. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Ensimmäiset CWL-finaalit on saatu päätökseen Miamissa. Paikan päällä 16 joukkuetta ottivat mittaa toisistaan, ja palkintopotti oli 1,25 miljoonaa dollaria. Sunnuntaina...Ladataan seuraavaa sisältöä