LIVE
HQ
logo hd live | Children of the Sun
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Suomi
   Gamereactor
   artikkelit
   Gears Tactics

   8 vinkkiä Gears Tacticsiin

   Näillä taktisilla ohjeilla lähtee taktinen Gears Tactics sujumaan.

   Tilaa uutiskirjeemme tästä!

   * Pakollinen tieto
   HQ

   Gears Tactics on julkaistu, ja pelaava kansa on päässyt apajille testaamaan taktisia kykyjään. Lajityyppiin tottuneille talon tavoille oppiminen on varsin helppoa, ja suosittelen siksi pelaamaan korkeammalla vaikeustasolla. Perinteiseen Gears of War -pelaamiseen tottuneille on silti painotettava, että nyt ei ratkaise reaktionopeus. Nyt on oltava sillei "tactical".

   Gears TacticsGears Tactics

   Suosi yhdistelmähyökkäyksiä

   Gears Tacticsissa on mukana nokkela järjestelmä, jolla hyökkäyksiä on mahdollista ketjuttaa. Jonkun lähettäminen itsemurhakeikalle vihollisten keskelle saattaa olla juuri se, jolla muille hahmoille saa tarvittavan ajan pahiksien voittamiseksi. On siis tärkeää, että jokainen hahmo toimii oikealla hetkellä. Tällöin on mahdollistaa käyttää oma vuoronsa hyödyksi mahdollisimman tehokkaasti. Vihollisten moottorisahaaminen on paitsi tyydyttävää, se antaa myös ylimääräistä etua. Yleensä kyse on lisäterveydestä koko joukkueelle, ja tuloksena voi olla myös enemmän toimintamahdollisuuksia.

   Tämä on mainos:

   Älä käynnistä Overwatchia liian aikaisin

   Overwatch on Gears Tacticsissa erittäin tärkeä työkalu, jonka avulla pystyy suorittamaan useita omia toimintoja vihollisen vuoron aikana. Mitä enemmän omia toimintoja on jäljellä, sitä enemmän niitä on Overwatchissa. On tärkeää olla käynnistämättä tilaa ennen kuin aika on kypsä. Vasta sitten, kun käyttöön aiottu hahmo on saanut kaikki bonustoiminnot, on aika tehdä aiotut siirrot, ja säästää loput Overwatchiin. Näin estetään ansaittujen toimintojen meneminen hukkaan.

   Gears TacticsGears Tactics

   Tutkaile taistelukenttää kaikista suunnista

   Tämä on mainos:

   On erittäin helppoa jättää huomiotta rakennuksia, joiden sisään voisi päästä, olla näkemättä piilotettua roinaa ja olla noteeraamatta hyviä suojapaikkoja. Muista siis tutkailla taistelukenttää huolellisesti. Näin pystyy ennakoimaan vihollisten toimia, ja myös suunnittelemaan sitä omaa toimintaa.

   Kaikilla on ase

   Kun pahis pääsee liian lähelle, on helppoa iskeä takaisin Lancerilla, Gnasherilla tai mikä nyt sattuukin aseena olemaan. Kaikilla hahmoilla on ase, joten kannattaa käyttää korkean tarkkuuden tussaria lähietäisyydellä tehdäkseen reilusti vahinkoa. Näin säästyy pääaseen panoksia, eikä lataamista tarvitse suorittaa yhtä usein.

   Gears TacticsGears Tactics

   Valitse oma joukkosi huolella

   On helppoa haksahtaa käyttämään muutamia suosikkejaan jatkuvasti. Tämä kuitenkin kostautuu varsinkin vaikeammissa tehtävissä. Jos esimerkiksi haluaa päästä käsiksi vaikeasti saatavissa olevaan roinaan, voi laittaa asialle joko tarkka-ampujan tai hieman pidemmälle kehitetyn tiedustelijan. Tällä tavalla on mahdollista napata himoittu roina, eikä yksikön siltikään tarvitse jäädä patsastelemaan ilman suojaa näkyville. Pidä siis huoli, että kaikissa hahmoluokissa on pitkälle tuunattuja hahmoja.

   Älä unohda kranaatteja

   Tavallisten tuliaseiden ohella kranaatit ovat erittäin käytännöllisiä aseita, ja niillä voi siivota useita pahiksia kerralla. Niin ikään Emergence Hole -röörien sulkeminen onnistuu, ja esteitä voi räjäyttää. Omasta mielestäni kranaatit ovat tehokkaimmillaan Overwatch-tilan päällä ollessa.

   Gears TacticsGears Tactics

   Ota ensimmäisenä tarkka-ampujat pois päiviltä

   Inhoan tarkka-ampujia suurin piirtein kaikissa peleissä. Gears Tacticsissa pelaaminen vaikeutuu merkittävästi, kun pitkäpiippuisia pahiksia ilmaantuu kuvaan mukaan. On siis erittäin kannattavaa poistaa tarkka-ampujat ensimmäisenä pelilaudalta. Tämä kannattaa toki tehdä niillä omilla tarkka-ampujilla ja tiedustelijoilla.

   Laita tarpeettomat hahmot suorittamaan pieni striptease

   Gears Tacticsissa on selvästi enemmän hahmoja käytössä, kuin mitä itse asiassa pelatessaan tarvitsee. Kannattaa siis värvätä kaikki, ja laittaa tarpeettomat riisumaan yltään kaikki varusteet. On hyvin todennäköistä, että osan näistä ylimääräisistä varusteista saa käyttöön jollekin toiselle.

   Gears Tacticsin Gamereactorin arvion pääsee lukemaan täällä.

   Gears TacticsGears Tactics
   HQ
   HQ
   HQ

   Aiheeseen liittyviä tekstejä

   0
   Gears TacticsScore

   Gears Tactics

   ARVIO. Kirjoittaja Risto Karinkanta

   Gears Tactics vie kuvakulman kattoon ja räiskintäpelin vuoropohjaiseksi tarjoten silti tyydyttävän toimintapläjäyksen.

   0
   GR:n joulukalenteri, 6. luukku

   GR:n joulukalenteri, 6. luukku

   UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

   Joulukuu on taas täällä. Se tarkoittaa tietenkin myös joulukalenteria, jonka kisoista on mahdollista voittaa toinen toistaan mukavampia palkintoja. Jouluaattona...

   0
   GR Livessä tänään Gears Tactics

   GR Livessä tänään Gears Tactics

   UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

   Xbox Series X on ulkona. Samoin Gears Tactics mainitulle konsolille, jonka pelin arvion pääsee lukemaan täällä. Nyt menoa katsotaan parin tunnin ajan GR Livessä. Liity...   Ladataan seuraavaa sisältöä