Suomi
Gamereactor
laitearviot

8Bitdo Retro Mechanical Keyboard, oi niitä aikoja

8Bitdo on tehnyt näpsäkän näppäimistön NES-konsolin hengessä. Ja se on hienoa se.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Oi niitä aikoja... 1980-luku... se oli aikaa se. 8-bittinen NES oli mahtava laite. 8Bitdo on tavannut tehdä pelaamisen lisälaitteita 1980-luvun tunnelmalla. Kaikki eivät ole olleet yhtä onnistuneita, mutta mahtavaakin on saatu. 8Bitdo Retro Mechanical Keyboard on nyt ollut testissä kolme viikkoa, joten on aika kertoa tunnelmista.

8Bitdo Retro Mechanical Keyboard on yllättävän hyvä. Videopelaamiseen tarkoitettuna näppäimistönä se on jopa upea. Omaan PC-myllyyn otetaan yhteys Bluetoothilla, mutta myös johdolla saa homman toimimaan. Näppäimet ovat loistavat, ja painallus on juuri riittävän tymäkkä. Käyttömukavuus on sitä parasta, muotoilu kohdillaan, ja akku kestää 200 tuntia yhdellä latauksella. Yläosassa on äänenvoimakkuuden säätämiseen rulla puhumattakaan erityistoimintojen näppäimistä. Mukana on myös kaksi isoa nappia, joihin voi ohjelmoida makroja. Ja tähän ei ole pakko käyttää muuten niin hyvää 8BitDo'n ohjelmistoa. Asennus on helppoa ja nopeaa.

Kaikkein mukavinta olisi ollut, jos näppäimistössä olisi ollut pohjoismainen asettelu, sillä Å, Ä ja Ö puuttuvat. Siksi kirjoittamiseen 8Bitdo Retro Mechanical Keyboardia ei voi suositella, mutta videopelaamiseen tilanne on toki toinen. Suurten nappien käyttäminen on nautinnollisempaa kuin ensin ajattelin. Hintaakaan ei liiaksi ole. Jätän itselleni tämän näppäimistön koriste-esineeksi muistoksi wanhoista hyvistä ajoista. Näin siis silloin, kun en käytä näppäimistöä.

8Bitdo Retro Mechanical Keyboard, oi niitä aikoja8Bitdo Retro Mechanical Keyboard, oi niitä aikoja
Tämä on mainos:
8Bitdo Retro Mechanical Keyboard, oi niitä aikoja8Bitdo Retro Mechanical Keyboard, oi niitä aikoja
8Bitdo Retro Mechanical Keyboard, oi niitä aikoja8Bitdo Retro Mechanical Keyboard, oi niitä aikoja8Bitdo Retro Mechanical Keyboard, oi niitä aikoja
Tämä on mainos:
09 Gamereactor Suomi
9 / 10
overall score
is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score


Ladataan seuraavaa sisältöä