Suomi
Gamereactor
laitearviot

Acer Predator Cestus 500

Acer pyyhältää markkinoille uusilla tuotteilla, ja Cestus 500 -hiirestä päätellen työtä on tehty paljon.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto

Acer tunnetaan ehkä parhaiten näppäimistöjen, kuulokemikrofonien ja läppäritietokoneiden valmistajana eikä niinkään hiirien tekijänä. Yhtiö on kuitenkin onnistunut luomaan Predator-hiirillään itsestään positiivisen mielikuvan videopelaajille. Nyt markkinoille on saatu uusia lisälaitteita, joista Cestus 500 -hiiri on hinnoiteltu hyvinkin kilpailukykyisesti. Painopiste on ennen kaikkea suorituskyvyssä, ja vasta toissijaisesti kaikessa muussa.

HQ
Acer Predator Cestus 500

Aluksi on sanottava, että Cestus 500 on varsin erikoinen kokemus. Lukuisat ylimääräiset muoviosat saavat hiirulaisen näyttämään jokseenkin futuristiselta. Inspiraatiota on ilmeisesti haettu Logitechin G900-sarjalta, mikä ei ole huono asia. Muovia saisi kuitenkin olla hieman vähemmän, koska mitään erityistä tarvetta moiselle ei ole. Kummankin sivun paneelit ovat kiinni magneeteilla, jotka ovat siis helposti irrotettavissa ja korvattavissa paremmin omaan käteen sopivaksi. Tällä tavalla voi siis räätälöidä hiiren juuri itselleen sopivaksi.

Cestus 500:n juttu on juurikin yksilöinti. Mukana on kolme säädettävää RGB-valoa, joita voi tuunata Quartermaster-ohjelmistolla. Nappejakin voi säätää useilla tavoilla: tarjolla ovat Omron 50 ja Omron 20. Painallusvastusta voi säätää molemmille napeille erikseen. Kaikki kuluttajat eivät varmasti arvosta näin pitkälle vietyä yksilöintiä, mutta silti kyseessä on tervetullut ominaisuus.

Acer Predator Cestus 500
Tämä on mainos:

Cestus 500 on lisämuoveineenkin pienikokoinen, joten suurikätisten kannattaa mahdollisuuksien mukaan testata sopivuutta omalle kädelle liikkeessä ennen ostopäätöksen tekemistä. Kaiken kaikkiaan Acerin avaus hiirissä on mukavan vakuuttava.

09 Gamereactor Suomi
9 / 10
overall score
is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä