Suomi
Gamereactor
laitearviot

Acer Predator X34P

Iso kaareva näyttö, 120 Hz ja G-Sync. Kaikki siis kohdallaan?

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto

Acer Predator X34 on varsin vaikuttava. Reunat ovat ohuet, IPS-paneeli, 34" kuvakoossa 21:9. Ihanteellinen näyttö elokuvien katseluun, joskin henkilökohtaisesti suosin mieluummin kuvakokoa 16:9, sillä pelaaminen on tavallisesti pääasiallinen näyttöni käyttötarkoitus. Koko onkin ehkä se selkein ongelma.

HQ

Jalka on varsin huomaamaton ja helppo asentaa. Se ei missään vaiheessa tunnu suurelta tai kömpelöltä, mikä on tavallinen helmasynti suurilla näytöillä.

Kaarevuus ei ole odotetusti 1800R vaan 1900R eli kaarevuutta on hieman vähemmän. Numero kertoo ympyrän säteen millimetreinä, jos kaarta jatkaisi kokonaiseksi ympyräksi asti. Koen, että 1900R on minulle parempi kuin 1800R.

Acer Predator X34

Mukana on VESA, korkeuden säätö ja kulmaa voi säätää jopa 35 astetta taaksepäin. Sisäänrakennettu käyttöjärjestelmä sisältää neljä USB 3.0 -paikkaa, joskin kaksi näyttöpaikkaa ovat näytön pohjassa. Mukana on kaksi 7 wattista kaiutinta ja aukko kuulokkeille, joskaan sen käyttö ei ole suositeltavaa. Mukana on myös HDMI ja Display Port.

Tämä on mainos:

Takana on joystickeja, mutta myös perinteiset napit alavalikkojen ohjaamiseen ja asetuksien muokkaamiseen. Tuunausmahdollisuuksista huolimatta kuvanlaatu on heti kärkeen varsin hyvä. Mukana on OSD-systeemi ja joitakin LED-tehosteita.

Hintaa on 1100 euron verran. Kyseessä ei ole 4K, vaan ainoastaan QHD eli 3440x1440. 300 NIT -kirkkaus ajaa asiansa jopa kirkkaasti valaistussa toimistossa päiväsaikaan. Vasteaika on 4 ms.

Ruudunpäivityksen voi esitteen mukaan ylikellottaa 120 Hz, joskin moinen olisi ollut paikallaan jo oletuksena eikä vasta tuunailun jälkeen. Ylikellottaminen G-Sync-paneelilla ei ole vaikeaa, mutta silti. Moinen on laitettu jostain syystä gaming-valikon alle, jossa ei ole mitään järkeä. Onneksi värit, musta ja erityisesti harmaa ovat vaikuttavan hyvät.

Acer Predator X34
Tämä on mainos:

Mikäli kotona on riittävästi tilaa kahdelle kookkaalle kaiuttimelle, on näyttö mitä parhain juuri elokuvien katseluun. Pelaamiseen kuvakoko on silti liian venytetty. Työkäyttöön ja netin selaamiseen leveä ruutu on mahtava. Acer Predator X34 on laadukas näyttö, mutta kuvakoko 21:9 ei vain sovi minulle, ja hintaakin on hieman liikaa.

09 Gamereactor Suomi
9 / 10
overall score
is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä