Suomi
Gamereactor
lifestyle

Aehra julkistaa suunnitelman premium-sähköautosedanista

Auton ensimmäiset toimitukset on suunniteltu vuodelle 2026.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Italialainen sähköautojen startup-yritys Aehra on ilmoittanut suunnitelmistaan tuoda markkinoille täysin uusi premium-sähköautosedan. Auto pyrkii sijoittumaan markkinoiden korkealuokkaiseen segmenttiin, ja siksi sen vähittäismyyntihinta on 175 000–197 000 dollaria, ja auton toimitukset alkavat vuonna 2026.

Aehran verkkosivuilla todetaan, että auto pyrkii keskittymään "ajokokemukseen, joka on aina poikkeuksellinen" ja että se on suunniteltu olemaan yhtä "kaunis kuin toimiva". Autossa on jopa kaksoishaukkaovet ja alusta, joka muistuttaa superautoa, vaikka tämä on hyvin paljon sedan eikä korkean suorituskyvyn urheiluauto.

Sedanin sisätiloissa on myös pitkänomainen ikeen kaltainen ohjauspyörä sekä koko kojelaudan pituinen näyttöliitäntä ja mediapaketti. Tämän lisäksi matkustamo on tarpeeksi suuri neljälle täysikokoiselle NBA-pelaajalle.

Aehra lupaa myös, että autossa on akku, joka tähtää huikeaan 800 kilometrin toimintasäteeseen, mikä tarkoittaa, että se räjäyttää Tesla ja muut sähköautojen valmistajat vedestä olettaen, että he eivät tehosta ponnistelujaan vuoteen 2026 mennessä.

Tämä on mainos:

Aehra aikoo pystyä valmistamaan 25 000 sedania vuosittain vuoteen 2026 mennessä, mikä tarkoittaa, että autot ovat harvinaisia, mutta eivät uskomattoman harvinaisia.

Aehra julkistaa suunnitelman premium-sähköautosedanista
Aehra


Ladataan seuraavaa sisältöä