Suomi
Gamereactor
uutiset
Agatha All Along

Agatha All Along -traileri sekoittaa kauhua, mysteeriä ja komediaa

Kathryn Hahn, Aubrey Plaza, Sasheer Zamata ja monet muut ovat mukana WandaVisionin jatkovaiheessa, kun se debytoi kahdella jaksolla Disney+:ssa 18. syyskuuta.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Kaksi kuukautta on kulunut siitä, kun Marvel ilmoitti, että Agatha All Along, WandaVision-spin-off, jonka pääosissa on Kathryn Hahn, debytoi kahdella jaksolla Disney+:ssa 19. syyskuuta, joten on aika maistella, mitä odottaa.

Olemme saaneet Agatha All Alongin ensimmäisen kiusoittelutrailerin, mutta tämä on yksi niistä tilanteista, jolloin on outoa kutsua sellaista asiaa kiusoittelutraileriksi. Traileri antaa meille välähdyksen siitä, kuinka Agatha Harkness eli elämäänsä WandaVisionin jälkeen, ja vahvistaa, että esitys tapahtuu Doctor Strangen jälkeisessä Hulluuden multiversumissa, ennen kuin paljastetaan, että Aubrey Plaza auttaa Kathryn Hahnin hahmoa palauttamaan muistinsa. Tämä erittäin mielenkiintoinen kaksikko jatkaa yrittämällä kerätä muita liittoutumattomia noitia palauttaakseen heidät entiseen loistoonsa ryhtymällä Witches' Roadin tarjoamiin koettelemuksiin.

Voisiko Agatha All Along voi olla parempi kuin Secret Invasion?

HQ
Agatha All Along

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä