Suomi
Gamereactor
lifestyle

Ahsoka- ja Chewbacca Lego -setit paljastettiin Comic-Conissa

Setit julkaistaan syyskuussa.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Lego on jo Comic-Con-hengessä, sillä vaikka vuosittainen tapahtuma alkaa tänään, tanskalainen yritys on jo julkistanut muutamia uusia settejä, jotka debytoivat myöhemmin tänä vuonna.

Kaikki nämä setit ovat osa Star Wars-teemaa, ja pari on jopa räätälöity Ahsoka Disney+ -sarjaan, joka alkaa elokuun lopulla. Mitä Lego tarjoaa faneille, rakentajat voivat odottaa uusia avaruusaluksia ja jopa yksityiskohtaista Chewbacca-mallia.

Ahsoka-joukot pyörivät Ahsoka Tano's T-6 Jedi Shuttle- ja New Republic E-Wing vs. Shin Hati's Starfighter-joukkojen ympärillä. Molemmissa seteissä on joukko minihahmoja, ja Ahsokan laivassa on jopa Jedi Knight:n ja hänen liittolaisensa Sabine Wrenin minihahmoja.

Mitä tulee Chewbacca-rakennussarjaan, tämä on 2,000-osainen setti, joka on 18 tuumaa korkea ja näyttää vangitsevan wookien kaltaisuuden Star Wars: Episode VI - Return of the Jedi. Tämä setti sisältää jopa mallin Chewyn ikonisesta Bowcaster-aseesta.

Tämä on mainos:

Mitä tulee kunkin sarjan hintoihin, Ahsokan alus on 64.99 puntaa / 74.99 euroa, tähtihävittäjät 94.99 puntaa / 104.99 euroa ja Chewbacca 179.99 puntaa / 209.99 euroa, ja kaikki kolme debytoivat 1. syyskuuta 2023.

Ahsoka- ja Chewbacca Lego -setit paljastettiin Comic-Conissa


Ladataan seuraavaa sisältöä