Suomi
Gamereactor
lifestyle

AI ja Unreal Engine sisällytetään Vergen sähkömoottoripyöriin

Kattavan Starmatter-anturijärjestelmän kautta.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Verge Motorcycles on ilmoittanut tekevänsä yhteistyötä Epic Games:n kanssa tuodakseen Starmatter-alustansa sähköpyöriinsä. Meille kerrotaan, että moottoripyöräyhtiö aikoo käyttää tekoälyä ja Unreal Engine uusien toimintojen käyttämiseen, koneoppimisen käyttämiseen ja jokaisen pyörän räätälöintiin paremmin ajajalle Starmatter-alustansa kautta.

Tähän sisältyy polkupyörien näkeminen edistyneillä anturitekniikoilla, jotka voivat päivittää itsensä, samalla kun käyttöliittymän sanotaan pystyvän lisäämään ja sopeutumaan ajokokemukseen. On jopa huomattava, että Starmatterin tuominen jokaiseen sen pyörään on hyvässä vauhdissa ja että löydät jo Unreal Engine jokaisesta uudesta Verge superpyörästä.

"Kehittynyt ohjelmisto on Vergen superpyörien DNA:ssa, mutta Starmatter on jotain vielä suurempaa", sanoo Vergen teknologiajohtaja Marko Lehtimäki. "Se on kuin näkymätön tähtiainekerros, joka peittää pyörän ja personoi ajokokemuksen jokaiselle käyttäjälle yksilöllisellä tasolla ja mahdollistaa uusia jännittäviä ominaisuuksia. Näin kattavaa teknologista harppausta ei ole koskaan ennen nähty moottoripyörissä."

Starmatterin anturipaketti sisältää GPS-paikannuksen, kiihtyvyysanturin, Bluetoothin, Wi-Fi-yhteyden, ja se pystyy jopa kertomaan, milloin se on huollettava. Verge-sähköpyörät tukevat myös pikalatausta.

Tämä on mainos:
AI ja Unreal Engine sisällytetään Vergen sähkömoottoripyöriin
Verge Motorcycles


Ladataan seuraavaa sisältöä