Suomi
Gamereactor
lifestyle

Älä koskaan lopeta skootteria tällä aurinkoenergialla toimivalla sähköskootterilla

Funkyn näköistä ajoneuvoa ei tarvitse koskaan ladata.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Vanhempani haluavat aina lyödä minua "on paljon johtoja, jotta jotain voidaan kutsua langattomaksi", kun esittelen heille jotain uutta tekniikkaa, joka käyttää Qi-latausta tai muodostaa yhteyden Bluetoothin kautta fyysisen kaapelin sijaan. Se on kelvollinen kohta, koska tarvitsemme edelleen kaapeleita näiden "langattomien" laitteiden virran saamiseksi tavalla tai toisella. Onneksi Solar Scooters:n uusin skootteri haluaa viedä termin "langaton" uudelle tasolle.

Koska S80 Solar Scooter käyttää auringon voimaa varmistaakseen, että sinun ei koskaan tarvitse kytkeä ajoneuvoa lataamaan sitä. Funky-näköinen kaksipyöräinen näyttää pohjimmiltaan miltä tahansa sitä edeltäneeltä skootterilta, mutta tässä on massiivinen aurinkopaneeli, joka on naulattu sen eteen ja jota käytetään pohjana, jossa seisot.

Kuten Electrek raportoi, skootterissa sanotaan olevan 468 Wh: n akku, joka voidaan ladata täyteen jättämällä auringonvaloon 7–14 tunniksi. Skootteri lupaa sitten tarjota 22 mailin kantaman maksimilatauksella, mikä on melko hyvä paukku rahoillesi - ellet asu Isossa-Britanniassa, jossa auringonvalo on enemmän herkkua kuin tavallista.

Älä koskaan lopeta skootteria tällä aurinkoenergialla toimivalla sähköskootterilla
Tämä on mainos:


Ladataan seuraavaa sisältöä