Suomi
Gamereactor
uutiset
Lost Odyssey

Älä odota Blue Dragonin ja Lost Odysseyn remasteria tai remake-versiota saapuvaksi

Hironobu Sakaguchi ei ole kiinnostunut tuomaan vanhoja nimikkeitä uudemmille alustoille.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Kun näemme kaikki Xboxin heikot myyntiluvut Japanissa, on helppo unohtaa, että Xbox 360 menestyi aluksi melko hyvin maassa ja konsoli myi Playstation 3:a enemmän koko syksyn ajan.

Selitys tälle on niinkin yksinkertainen kuin pelit, ne hyvät. Ja kaksi tämän aikakauden eksklusiivista peliä olivat japanilaiset roolipelit Blue Dragon ja Lost Odyssey. Ne ovat nimikkeitä, jotka monet muistavat lämmöllä, mutta taaksepäin yhteensopivuuden lisäksi Microsoft ei ole ollut halukas tekemään mitään muuta niiden kanssa, ja valitettavasti näyttää siltä, ​​​​että ne pysyvät pelkkänä haaveena taustapeilissä.

Final Fantasy -sarjan luoja Hironobu Sakaguchi oli yksi avainhenkilöistä molempien nimikkeiden takana, mutta Bloombergille annetussa haastattelussa hän toteaa, että "ei ole kiinnostunut" remaster- tai remake-versioista.

Tietysti niin voi tapahtua joka tapauksessa, mutta se, että tällainen avainhenkilö ei halua enää olla mukana näiden nimikkeiden parissa, on selvä negatiivinen merkki.

Lost Odyssey

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Lost OdysseyScore

Lost Odyssey

ARVIO. Kirjoittaja Johannes Valkola

Japanilaisstudion konsoliroolipeli on monessa mielessä todellinen suurteos ja tärkeä lisä Xbox 360:n pelivalikoimaan.

Lost Odyssey

Lost Odyssey

ENNAKKO. Kirjoittaja Jaakko Maaniemi

Japanilaisten konsoliroolipelin legendoista kootun Mistwalker-studion seuraava peli vaikuttaa suurelta ja kauniilta.Ladataan seuraavaa sisältöä