Suomi
Gamereactor
uutiset
Psychonauts

Alkuperäinen Psychonauts ilmestyy PS4:lle tänä keväänä

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Uutisoimme Gamereactorissa aamulla, että Double Finen Psychonauts 2 -projekti oli Kickstarterissa valtava menestys. Peli julkaistaan vasta syksyllä 2018, mutta ihan niin kauan ei tarvitse odottaa päästäkseen Psychonauts-sarjan kimppuun nykyisillä pelialustoilla.

Double Finen yhteisövastaava James Spafford paljasti eilen Playstation Blogissa, että alkuperäinen Psychonauts ilmestyy PS4:lle tulevana keväänä. Kyse ei kuitenkaan ole täysinäisestä "remakesta", vaan PS2:n emuloidusta versiosta. Spafford kuitenkin lupaili, että Double Finellä pyritään parantamaan pelin ulkoasua jollain uusilla herkuilla.

Psychonautsin ensimmäisen osan lisäksi tänä vuonna on tiedossa myös kokonaan uusi Psychonauts-peli, jonka on määrä johdatella tarina jatko-osaa varten. Psychonauts in the Rhombus of Ruin -nimellä kulkeva julkaisu ilmestyy uudelle Playstation VR -laitteen tuella varustettuna, joten se nähdään aikaisintaan joskus loppuvuonna. Katso VR-pelin teaser-traileri alta.

HQ
Psychonauts
PsychonautsPsychonauts
Psychonauts
PsychonautsPsychonautsPsychonauts

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
The Simsin luoja pelasti Psychonautsin

The Simsin luoja pelasti Psychonautsin

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Tim Schafer ja hänen firmansa Double Fine muistetaan humoristisista ja omaperäisistä peleistään, kuten Psychonauts, Brütal Legend, The Cave ja Broken Age....Ladataan seuraavaa sisältöä