Suomi
Gamereactor
lifestyle

Alpakat ovat Japanin uusimpia lohtueläimiä

Ihmiset viettävät 30 minuuttia kerrallaan silittäen niitä, halaten niitä ja haudaten kasvonsa pörröisiin fleeceihinsä.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Yleensä kun ajattelet eläintä, joka rauhoittaa sinua, et välttämättä ajattele eläintä, joka voi myös kääntyä ympäri ja sylkeä kasvoillesi. Tokion keskustassa sijaitseva sisäeläintarha, joka tunnetaan nimellä Alpaca Land, haluaa kuitenkin muuttaa tilanteen.

Kaksi alpakkaa, jotka tunnetaan nimillä Akane ja Satsuki, lähtevät aamukävelylleen aloittamaan päivänsä ennen kuin valmistautuvat pitkään vuoroon, jossa paikallinen väestö halaa. Näiden alpakoiden kanssa 30 minuutin viettäminen maksaa hieman yli 5 puntaa, mutta monet ihmiset ovat tyytyväisiä saamaansa aikaan.

"Alpakka oli niin pörröinen, että kun laitoin kasvoni sen selälle, sen fleece peitti puolet kasvoistani ja se oli niin söpö", sanoi yksi vierailija.

Yleensä alpakat eivät ole mukavimpia eläimiä, ja ne ahdistuvat usein ihmisten seurassa. Akane ja Satsuki ovat kuitenkin erilaisia. "Nämä kaksi ovat koulutettuja ja heillä on luonnostaan rento persoonallisuus, joten he ovat tottuneet ihmisiin nyt ja ovat vuorovaikutuksessa hyvin", sanoo johtaja Shinya Ide.

Tämä on mainos:

Kiitos, Reuters.

Alpakat ovat Japanin uusimpia lohtueläimiä


Ladataan seuraavaa sisältöä