Suomi
Gamereactor
lifestyle

Alpine esittelee täysin sähköisen kuuman viistoperänsä

A290_β sanotaan avaavan seuraavan luvun Alpinen historiassa.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Kiusattuaan autoa muutama viikko sitten, ranskalainen autonvalmistaja Alpine on nyt täysin julkistanut täysin sähköisen kuuman viistoperänsä. Tämän A290_β nimellä tunnetun auton sanotaan "avaavan uuden luvun Alpinen kiehtovassa historiassa" ja sen on tarkoitus olla auto, joka todistaa, että sähköajoneuvot sopivat yhtä hyvin moottoriurheiluun kuin maantielle.

"A290_β on ensimmäinen vaihe Alpinen uudella aikakaudella, ensimmäinen askel kohti täysin sähköistä Dream Garagea vuonna 2024", sanoi Alpinen toimitusjohtaja Laurent Rossi. "Tämä urbaani näyttelyauto on kirjoittanut sähköisten hot hatchien pelikirjan uusiksi. A290_β hyödyntää rikasta perintöään ja johdattaa Alpinen tulevaisuuteen tarjoamalla jokapäiväisen kokemuksen moottoriurheiluhengestä, joka on inspiroinut brändiä sen perustamisesta lähtien."

Sen lisäksi, että Alpine tietää, että auto julkaistaan virallisesti ensi vuonna, hän ei ole vielä kertonut tämän ajoneuvon takana olevista yksityiskohdista, mikä tarkoittaa, että odotamme edelleen kuulevamme sen suorituskyvystä ja hintapisteestä, jossa Alpine myy sitä.

Alpine esittelee täysin sähköisen kuuman viistoperänsä
Alpine
Tämä on mainos:


Ladataan seuraavaa sisältöä