Suomi
Gamereactor
lifestyle

Amazon tuo takaisin automatisoidut toimitusdrooninsa

Ne käynnistetään uudelleen vuonna 2024.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Amazon on ilmoittanut aikovansa käynnistää uudelleen automatisoidut toimitusdrooninsa ympäri maailmaa. Siirryttyään aiemmin pois automatisoiduista drooneista testattuaan niitä joissakin kaupungeissa ja alueilla jonkin aikaa sitten, Amazon näyttää luottavaiselta, että sen MK30-drooni on välttämätön askel eteenpäin automatisoidussa ilmassa.

Osana blogikirjoitusta, jossa puhutaan siitä, kuinka Amazon aikoo parantaa toimitustapojaan tulevaisuudessa, massiivinen yhtiö totesi, että MK30-drooni on pienempi, kevyempi, tuottaa noin 50% vähemmän melua ja voi lentää kaksi kertaa niin pitkälle kuin aiemmin testattu MK27-drooni. Sen sanotaan myös pystyvän toimimaan sääolosuhteissa, kuten kevyessä sateessa.

Mitä tulee siihen, missä droonien toimituspalvelut ovat saatavilla, Amazon on todennut, että Iso-Britannia, useammat Yhdysvaltain osavaltiot ja Italia ovat esillä vuoden 2024 loppuun mennessä.

Tämän lisäksi Amazon julkisti myös joukon uusia robottijärjestelmiä ja tekoälyparannuksia, joiden toivotaan parantavan sen tehokkuutta entisestään.

Tämä on mainos:
Amazon tuo takaisin automatisoidut toimitusdrooninsa


Ladataan seuraavaa sisältöä