Suomi
Gamereactor
lifestyle

Andrew Tatella on nyt sarjakuva

Kyse on siitä, että hän ja hänen veljensä "taistelevat Matrixin voimia ja yritysten tyranniaa vastaan".

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Andrew Tate, jota tutkitaan parhaillaan raiskauksesta, ihmiskaupasta ja järjestäytyneen rikollisryhmän perustamisesta, on julkaissut oman sarjakuvansa DNG Comicsin kanssa.

Sarjan on määrä näyttää Tate ja hänen veljensä taistelemassa Matrixiksi kutsumaansa vastaan ja opettavat samalla joitain arvokkaimmista elämänoppitunneistaan. "He eivät halua sinun tietävän totuutta - he haluavat sinun elävän henkisessä häkissä, heikon ajattelutavan kahleissa. Minusta tuli nuorten supersankari kertomalla totuus ja opettamalla nuoria miehiä olemaan vahvoja. Ja nyt minua rangaistaan siitä reaaliajassa. Nämä tarinat heijastavat Matrixin karuja totuuksia, kuinka pakenin sitä ja mitä ennustan heidän yrittävän seuraavaksi", Tate selittää.

Jos haluat noutaa ensimmäisen numeron, sinun on parasta olla valmis maksamaan nenäsi kautta, koska se maksaa 97 dollaria. Tate haluaa selvästi hyödyntää fanejaan mahdollisimman paljon rahaa täällä, koska sarjakuvassa ei ole mitään erityistä tähän hintaan, sinulle vain kerrotaan, että olet osa historiaa.

Andrew Tatella on nyt sarjakuva
Tämä on mainos:


Ladataan seuraavaa sisältöä