Suomi
Gamereactor
elokuva-arviot
The Angry Birds Movie 2

Angry Birds -elokuva 2

Vihaiset linnut joutuvat turvautumaan possujen apuun, kun ulkoinen uhka... uhkaa.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto

Kotimaiset vihaiset linnut ovat toiseen kertaan valkokankaalla. Värikkään animaation ohella en odottanut kummoista antia, mutta vajaaseen sataan minuuttiin mahtuu silti varsin viihdyttävä pätkä, jossa on mukana joitakin viittauksia aiemmista vuosikymmenistä aikuiskatsojia ajatellen.

HQ

Possusaari ja Lintusaari ovat saavuttaneet eräänlaisen kauhun tasapainon, jossa kumpikin nokittelee toistaan. Eräänä päivänä saarille alkaa putoilla ammuksia kauempana olevalta Kotkasaarelta. Paikkaa hallinnoiva Zeta on kyllästynyt oman saarensa jäiseen maisemaan, ja kokee ansaitsevansa trooppista lämpöä. Ensin täytyy vain raivata possut ja linnut omilta saariltaan pois. Näin ollen possut ja linnut solmivat välirauhan, ja käyvät yhdessä taistoon Kotkasaaren asukkeja vastaan.

Angry Birds -elokuva 2 on mitä suurimmassa määrin söpöilevä lasten elokuva. Tarina on vauhdikas, mutta jatkuvasti erittäin helposti ymmärrettävissä. Hahmot ovat kauttaaltaan pyöreitä ja söpöjä, ja käytetty väripaletti on kirkas. Animaatiojälki on muutenkin kohdillaan, ja kiitosta on annettava varsinkin veden ja jään vaikuttavalle mallinnukselle. Dialogi ei odotetusti ole kovin syvällistä, mutta ei sellaista tällaiselta leffalta sovi odottaakaan.

Lapsikatsojat saattavat innostua toiminnasta ja söpöilystä useamman katselukerran verran, mutta aikuisille varmasti riittää se yksi kerta. Tämä johtuu siitä, että aikuiset on huomioitu lähinnä menneiden vuosikymmenten musiikilla, ja biisit ovat nimenomaan 80- ja 90-luvuilta.

Angry Birds -elokuva 2 on vankalla ammattitaidolla toteutettu animaatio, joka ei yritäkään olla mitään muuta kuin positiivinen lapsille suunnattu viihde noin puolentoista tunnin ajaksi.

Tämä on mainos:
The Angry Birds Movie 2The Angry Birds Movie 2The Angry Birds Movie 2
The Angry Birds Movie 2The Angry Birds Movie 2
Tämä on mainos:
07 Gamereactor Suomi
7 / 10
overall score
is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä