Suomi
Gamereactor
artikkelit
Animal Crossing: New Horizons

Animal Crossing: New Horizons päivittyy vielä viimeisen kerran ilmaiseksi

Sen jälkeen alkavatkin toiset toimenpiteet, maksulliset toimenpiteet: Happy Home Paradise hintaan 24,99 euroa.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Animal Crossing: New Horizons päivittyy vielä kerran ilmaiseksi, ja nimenä on Ver. 2.0 alkaen 5. marraskuuta 2021. Museoon lisätään kahvila, jota isännöi Brewster. Kyseessä on sosiaalinen paikka, johon voi kutsua jengiä vaikka Amiibojen avulla.

Laiturilla kohdataan merenkävijä veneensä kanssa. Sammakko kuljettaa pelaajan tuntemattomaan paikkaan hintaan 1000 Bellsia. Saarella saattaa sitten olla erilainen vuodenaika, erilainen kasvisto tai jotain muuta erilaista. Näin ollen pelaajat pääsevät käsiksi eri vuodenaikojen erilaisiin kasveihin, eläimiin ja muihin sen sellaisiin. Sammakko voi kuljettaa pelaajan myös valokuvaaja Harveyn luo, joka etsii uutta harrastusta. Ideana on organisoida juhlat tyttöystävä Harrietille, mutta apua tarvitaan.

HQ

Mikäli pelaaja tukee rakentamista taloudellisesti, nousee alueelle sellaisia puoteja, joita muuten näkee omalla saarellaan vain satunnaisesti. Harvey's Plazalla saa antiikkiesineitä, mattoja, pensaita, laukkuja ja kenkiä. Ja paikalla on myös vanhoja tuttavuuksia, kuten selvännäkijää.

Tämä on mainos:

Oman saaren rakentajille on tiedossa ilouutisia, sillä mahdollisuudet laajenevat. Oman talon ulkonäköä pääsee muokkaamaan aiempaa monipuolisemmin, tavaraa voi varastoida entisen 2400 esineen sijaan 5000 esineen verran. Luiskia saa paikoilleen 10 entisen 8 sijasta. Valittavana on 9 uutta aitaa, ja jatkossa saarelleen saa laitettua pysyville paikoille tikkaita.

Animal Crossing: New HorizonsAnimal Crossing: New Horizons

Nook Mile -pisteitä pääsee jatkossa käyttämään aiempaa monipuolisemmin. Esimerkiksi tavaroita pääsee kiinnittämään kattoon lattian sijasta. Omassa talossa voi jatkossa liikkua ahtaissa paikoissa aiempaa paremmin, ja tapetin voi halutessaan rajata vain tiettyyn seinään koko huoneen sijasta.

Niin ja jatkossa oman saaren asukkaat vierailevat pelaajan kotona aiempaa useammin, tai kutsuvat pelaajaa luokseen enemmän. Tämä on tietenkin hyvä asia nyt, kun koronaviruksen jylläys ja sosiaalinen eristäytyminen alkaa olla taakse jäänyttä elämää.

Tämä on mainos:

Tulevaisuudessa pelaaja pääsee kokkailemaan ruokia hedelmistä, kasviksista, viljoista ja sienistä. Niin ikään omaa saartaan pääsee tutkimaan ensimmäisen persoonan vinkkelistä kameran kanssa. Ja selfieiden ottaminen kyläläisten kanssa onnistuu. Sateen jälkeen maassa on gyroid-palasia, joilla saa aikaan kiinnostavia ääniä.

Päivitys 2.0 lisää mukaan 11 uutta hiustyyliä, joista osan Harriet opettaa Harvey's Plazalla. Erilaisia ilmeitä lisätään mukaan 11 kappaletta elehtimisen monipuolistamiseksi. Uusille tulokkaille on tarjolla "Island Life 101" vinkkien saamiseksi. Muusikko K.K. Slider lisää ohjelmistoonsa 12 uutta biisiä. Lisäksi tavaroiden ja omien varojen käsitteleminen helpottuu.

Animal Crossing: New HorizonsAnimal Crossing: New HorizonsAnimal Crossing: New Horizons

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä