LIVE
HQ
logo hd live | The Rogue Prince of Persia
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Suomi
   Gamereactor
   lifestyle

   "Anteeksipyytelemätön" Ford Mustang GTD sanoi olevansa kaikkien aikojen nopein tiellä kulkeva Mustang

   Se pystyy tuottamaan 800 hevosvoimaa.

   Tilaa uutiskirjeemme tästä!

   * Pakollinen tieto
   HQ

   Amerikkalainen lihas on tuntunut viime aikoina hieman kesyltä, varsinkin verrattuna siihen, missä se oli 60-, 70- ja 80-luvuilla. Mutta Ford pyrkii kääntämään tämän käsikirjoituksen päälaelleen lähitulevaisuudessa, kun autotitaani on nyt julkistanut Ford Mustang GTD, auton, jota kuvataan "anteeksipyytelemättömäksi" ja kaikkien aikojen nopeimmaksi tieliikenteeksi Mustang.

   Miten se onnistuu tässä, auton voimanlähteenä on 5,2-litrainen V8, jonka odotetaan tuottavan huikeat 800 hevosvoimaa. Siinä on myös joukko muita komponentteja, joiden tarkoituksena on varmistaa, että moottori käy parhaalla mahdollisella tavalla.

   "Mustang GTD edustaa Ford Motor Companyn parhaita puolia ja sitä, mitä tiimimme on tehtävä joka päivä", sanoo Jim Farley, Fordin pääjohtaja. "Näin tapahtuu, kun otamme sen, missä olemme hyviä, ja venytämme rajoja nähdäksemme, mihin kupla pysähtyy. Se edustaa Fordin läpikäymän muutoksen ydintä ohjelmistoista erikoisautoihin."

   Auto esiintyy ensimmäisen kerran Le Mansissa ensi vuonna, ja sen jälkeen se on tarkoitus lanseerata vuoden 2024 lopulla / vuoden 2025 alussa, kaikki noin 300 000 dollarin hintaan. Kyllä, se on superauton aluetta, mutta niin on myös ajoneuvon suorituskyky.

   Tämä on mainos:
   "Anteeksipyytelemätön" Ford Mustang GTD sanoi olevansa kaikkien aikojen nopein tiellä kulkeva Mustang
   Ford


   Ladataan seuraavaa sisältöä