Suomi
Gamereactor
uutiset
Anthem

Anthem NEXT kuopattu, palvelimet silti edelleen toiminnassa

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Biowaren live service -peli Anthemin verkkosivuilla on nyt kerrottu, että se aidosti valmiiksi tehty versio eli niin sanottu Anthem NEXT on kuopattu ja peruttu. Pelin palvelimet aiotaan kuitenkin pitää jatkossakin pyörimässä, ja Anthem on pelattavissa kaikkine bugeineen ja ongelmineen päivineen. Asiasta kertoi vastaava tuottaja Christian Dailey.

"2020 was a year unlike any other however and while we continue to make progress against all our game projects at BioWare, working from home during the pandemic has had an impact on our productivity and not everything we had planned as a studio before COVID-19 can be accomplished without putting undue stress on our teams."

Anthem NEXTin kimpussa olleet työntekijät siirretään tekemään uutta Dragon Agea, Mass Effectiä ja päivityksiä Star Wars: The Old Republiciin. Luo lausunto kokonaisuudessaan täältä.

Anthem

Aiheeseen liittyviä tekstejä

AnthemScore

Anthem

ARVIO. Kirjoittaja Ossi Mykkänen

Anthemin vakuuttava potentiaali kärsii lajityyppinsä lainalaisuuksista

Anthemin luova ohjaaja jätti Biowaren

Anthemin luova ohjaaja jätti Biowaren

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Biowaren live service -nimike Anthem julkaistiin helmikuussa 2019, ja vastaanotto ei ollut ylistävä. Sittemmin ryhdyttiin puuhaamaan koko pelin uusiksi käynnistävää isoa...Ladataan seuraavaa sisältöä