Suomi
Gamereactor
laitearviot

Antlion Audio Kimura Duo on kelpo mikrofoni nappikuulokkeiden kera

Ehkä yksi markkinoiden parhaista.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto

Antlion Audio ei ehkä ole kovinkaan tunnettu, mutta Modmic voi olla tutumpi hyvänä ulkoisena mikrofonina, jonka avulla kuulokkeet muuttuvat toimivaksi videopelaamisen kuulokemikrofoniksi.

HQ

Kimura on langallinen mikrofoni kera korvaan laitettavan monitorin, ja tässä on nappikuulokkeet varsinkin asiaansa omistautuneille käyttäjille. Pienin poikkeuksin johto sopii kaikkiin tavallisiin Hi-Fi IEM -laitteisiin. Hintaa on noin 190 euroa.

Antlion päätti tehdä omat korvaan laitettavat monitorinsa eli IEM-laitteen. Kunnon paketissa saa mikrofonin lisäksi parin näitä korvaan laitettavia monitoreja kera Balanced Armaturen. Korvaansa vasten saa joko silikonia tai vaahtoa, ja näin saavutetaan hyvä passiivinen melunvaimennus. Lisälaitteitakin on, kuten ohjekirja. Olisi silti ollut hyvä pystyä hankkimaan johto ilman mikrofonia. Suosittelen käyttämään erillistä mikrofonivahvistinta langallisen yhteyden kanssa.

Mikrofoni on mahtava. Puhe kuuluu selvästi ja hyvin neutraalina. Mikrofoni ei kuitenkaan ole kovin herkkä. Tappiinkin saakka asetettuna äänityksen voimakkuus on edelleen alhainen.

IEM on lähes ennätyksellisen halpa sellaiselle, jolla on Balanced Armature. Ääni tulee suoraan korvaan, joten tulos on kirkas, selkeä ja kaikin puolin hyvä. Jos videopelaajana ajattelee vain ja ainoastaan äänenlaatua, on tässä hyvä vaihtoehto. Jos siis haussa on IEM, hanki Kimura.

Tämä on mainos:
Antlion Audio Kimura Duo
Antlion Audio Kimura Duo
09 Gamereactor Suomi
9 / 10
overall score
is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä