Suomi
Gamereactor
esports

Apeks irtisanoo, keskeyttää Counter-Strike -divisioonan ja keskittyy Valorant-joukkueeseen

Haastavat taloudelliset olosuhteet tarkoittavat, että organisaation on tehtävä vaikeita valintoja, kuten poistua Fortnitesta.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Esports-organisaatio Apeks on erittäin haastavassa taloudellisessa tilanteessa. Tiimi on paljastanut, että taloudellisten paineiden vuoksi sen on tehtävä useita vaikeita valintoja varmistaakseen tulevaisuutensa, ja tämä sisältää ponnistelujen keskeyttämisen, lomautusten tekemisen ja poistumisen kohtauksista kokonaan.

Apeksin kirjeessä, kuten alla näkyy, meille kerrotaan, että nyt keskitytään joukkueen Valorant -divisioonaan, että Counter-Strike -joukkue keskeytetään, että Fortnite -joukkue on lakkautettu Apetsin poistuessa esportista ja että julkistamaton määrä henkilökuntaa (jota Apeks kuvailee "suurimmaksi osaksi työntekijöistämme") on myös irtisanottu.

Apeksin hallituksen puheenjohtaja Ole Anfinnsen totesi: "Nämä vaikeat päätökset, mukaan lukien lomautukset ja Counter-Strike-divisioonamme tauko, tehtiin raskain sydämin Apeksin kestävän tulevaisuuden varmistamiseksi. Apeksiin sijoittaminen on ollut minulle rakkauden työtä. Sitoutumiseni tiimiin ja visioon, jonka me kaikki jaamme, on edelleen horjumaton. Olemme päättäneet voittaa nämä haasteet ja nousta esiin vahvempina kuin koskaan. Kiitos ymmärryksestänne ja jatkuvasta tuestanne."

Apeks irtisanoo, keskeyttää Counter-Strike -divisioonan ja keskittyy Valorant-joukkueeseen


Ladataan seuraavaa sisältöä