Suomi
Gamereactor
lifestyle

Apple iPhone -myynti on laskenut ympäri maailmaa

Applen viimeisimpien tulosten mukaan iPhonen kysyntä on laskenut lähes kaikissa maissa.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Applen iPhonen myynti on laskenut lähes kaikissa maissa. Kysyntä on laskenut yli 10 prosenttia kolmen ensimmäisen kuukauden aikana ja laskenut kaikkialla paitsi Euroopassa.

Kaiken kaikkiaan Applen tulot ovat laskeneet 4% myös 90.8 miljardia dollaria. Se on suurin liikevaihdon pudotus yli vuoteen, mutta odotukset olivat itse asiassa huonommat. Covidiin liittyvät toimitushäiriöt aiheuttivat ilmeisesti muutoksen luvuissa, ja Apple uskoo, että luvut palaavat normaaliksi, kun uusia projekteja käynnistetään.

DA Davidsonin vanhempi ohjelmistoanalyytikko Gil Luria kertoi BBC:lle, että Apple voisi pärjätä hyvin Kiinassa , koska "ominaisuuksien, toiminnallisuuden ja arvostuksen suhteen iPhonella on edelleen etulyöntiasema muihin puhelimiin verrattuna".

Kun otetaan huomioon asioiden taloudellinen tilanne tällä hetkellä, monille voi olla melko vaikeaa harkita kalliimman iPhonen ostamista verrattuna halvempiin Android-tarjouksiin, ja on myös tunne, että ehkä sinun ei tarvitse päivittää uusimpaan iPhoneen joka vuosi, jos sinulla on jo kunnollinen.

Tämä on mainos:
Apple iPhone -myynti on laskenut ympäri maailmaa


Ladataan seuraavaa sisältöä