Suomi
Gamereactor
lifestyle

Apple julkaisee uuden Sports-sovelluksen

Apple esittelee edelleen sovelluksia, jotka yhdistävät useiden muiden sovellusten toiminnot.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Apple ei todellakaan halua sinun käyttävän muita kuin Apple kehitettyjä sovelluksia. Huolimatta siitä, että voit ladata liuskekiven sovelluksia, jotka liittyvät uutisiin, urheiluun, viihteeseen, tuottavuuteen ja vastaaviin, Apple tarjoaa myös tapoja käyttää suurinta osaa näistä lisäsovelluksista, mutta yhdessä paikassa. Olemme nähneet tämän aiemmin Apple News ja Apple TV kanssa, mutta nyt näyttää siltä, että teknologiajätti kiinnittää huomionsa myös urheilusektoriin.

Uusi Apple Sports -sovellus on ilmainen palvelu, jonka avulla käyttäjät voivat käyttää tietoja ja pisteitä, jotka liittyvät joukkueisiin ja liigoihin ympäri maailmaa. Tällä hetkellä löydät tietoa Premier League, LaLigasta, Bundesliigasta, Serie A:sta, Ligue 1:stä, NBA:STA, NHL:stä, MLS:stä, NCAA-koripallosta ja Liga MX:stä, mutta MLB:lle, NFL:lle, NCAAFille, NWSL:lle ja WNBA:lle on tulevaisuudessa tukea myös tulevilla kausilla.

Tällä hetkellä Apple Sports on saatavilla vain Isossa-Britanniassa, Yhdysvalloissa ja Kanadassa, mutta se tukee jo myös ranskan ja espanjan kieliä.

Apple julkaisee uuden Sports-sovelluksen
Tämä on mainos:


Ladataan seuraavaa sisältöä