Suomi
Gamereactor
lifestyle

Apple kehottaa käyttäjiä lopettamaan märkien iPhone-puhelimien laittamisen riisiin

Toki, Apple, tämä on vain yksi temppu saada meidät ostamaan uusi iPhone, eikö olekin?

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Yli vuosikymmenen ajan, jos puhelimesi kastuu, olipa se sitten vahingossa uiminen, kun se on rungossasi, tai pudottaminen mereen, kun menit erityisen liukkaalle tavalle kuoria kiviä (molemmat asiat, jotka ovat tapahtuneet minulle), sinua on käsketty laittamaan laite riisiin. #10
Nyt uudessa Apple-tukipäivityksessä yritys suosittelee, että et tee sitä. Ilmeisesti kypsentämätön riisi voi vahingoittaa puhelinta. Älä myöskään laita sitä lämmittimen viereen kokeillaksesi sitä tai aseta mitään vanupuikon kaltaista.

Sen sijaan Apple suosittelee seuraavaa:


  1. Poista ylimääräinen neste napauttamalla iPhonea varovasti kättäsi vasten liitin alaspäin. Jätä iPhone kuivaan paikkaan, jossa on jonkin verran ilmavirtaa.

  2. Kokeile ladata vähintään 30 minuutin kuluttua Lightning- tai USB-C-kaapelilla tai liittää lisävaruste.

  3. Jos näet varoituksen uudelleen, liittimessä tai kaapelin nastojen alla on edelleen nestettä. Jätä iPhone kuivaan paikkaan, jossa on jonkin verran ilmavirtausta jopa päiväksi. Voit yrittää ladata tai liittää lisävarusteen uudelleen tänä aikana. Kuivuminen voi kestää jopa 24 tuntia.

  4. Jos puhelin on kuivunut, mutta se ei vieläkään lataudu, irrota kaapeli sovittimesta, irrota sovitin seinästä (jos mahdollista) ja liitä ne sitten uudelleen.

Kaikki vaikuttaa loogiselta, mutta on myös todennäköistä, että ihmiset eivät kuuntele näitä neuvoja, vaan jatkavat sen sijaan sinnikkäästi vanhojen, vaimojen tarinamenetelmien kanssa.

Tämä on mainos:
Apple kehottaa käyttäjiä lopettamaan märkien iPhone-puhelimien laittamisen riisiin


Ladataan seuraavaa sisältöä