Suomi
Gamereactor
laitearviot

Apple Watch Ultra Series 2 on kerrassaan mahtava

Apple teki vaikutuksen vuosi sitten, ja sama linja jatkuu. Monikaan asia ei oikeastaan ole muuttunut.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Olen ajan kanssa oppinut siihen, miten käyttäjää rohkaistaan käyttämään älykelloa monin tavoin, luottamaan vedenkestävyyteen, näytettyihin mittaustuloksiin ja akunkestoon. Ollessani Norjassa matkalla ihastuin sovellukseen nimeltä Slopes.

Apple Watch Ultra (Series 2) on saatavilla, ja Apple on selvästi onnistunut jatkamaan samalla menestyksen tiellä. Tässä on paras Apple Watch Pro koskaan. Tätä vain ei välttämättä heti havaitse. Ulkoisesti kello on entisellään lukuun ottamatta erilaista värivaihtoehtoa.

Sanonta "se mikä ei ole rikki, ei kaipaa korjaamista" pitää nytkin paikkansa. Sisuksissa on uusi S9 SiP kera uuden "kaksoisnapautuksen", joka saatiin WatchOS 10.1 mukana. Kyseessä on kikka, jossa painetaan yhtä aikaa kahdesti etusormella ja peukalolla, ja näin esiin tulee useita ominaisuuksia. Moinen toimii hienosti, ja sama keino on ilmeisesti tulossa myös Vision Pro'lle.

Tämä on mainos:

Mukana on myös Precision Finding. Silkan puhelimen sijainnin osoittamisen ohella kello voi suunnata kulkua kohti puhelinta metrien tarkkuudella. Näyttö on aiempaa kirkkaampi lukemissa 3000 NITS, akkua on 36 tuntia (Battery Saverin kanssa), ja mukana on uusia ominaisuuksia pyöräilijöille kera paremman GPS:n.

Uudistuksia on kuitenkin hyvin vähän. Tosin ne mukana olevat uudistukset ovat merkittäviä, ja kellohan oli mahtava jo vuosi sitten. Jos siis Watch Ultra on jo hankittuna, ei tätä uutta kannata ostaa. Jos taas on odotellut tilaisuutta tehdä ostos, nyt on hyvä aika sellaiseen. Apple Watch Ultra edustaa Applen laatua parhaimmillaan. Kallis se on, mutta käyttäjän kokemus on mitä parhain.

HQ
Apple Watch Ultra Series 2
Tämä on mainos:
09 Gamereactor Suomi
9 / 10
overall score
is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä