Suomi
Gamereactor
lifestyle

Ark Zero on suunniteltu istumaan kahdelle ihmiselle ja koiralle

Pieni auto on räätälöity sopimaan uskolliselle nelijalkaiselle kumppanillesi.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Nykyään markkinoilla on joitain todella epätavallisia autoja, joista monet on rakennettu kestävyyttä, kaupunkielämää ja sähköistä voimansiirtoa ajatellen. Juuri tätä Ark's Zero hyödyntää, mutta tämä auto on hieman erilainen, koska se on rakennettu istumaan kahdelle ihmiselle ja siinä on tilaa koirallesi.

Oudosti muotoiltu auto on kaupunki- ja sähköelämän ruumiillistuma, koska siinä on 50.3 mailin kantama, huippunopeus 28 mph, kyky ladata se alle 1 puntaa, ja sillä on niin pieni osuus siitä, että sinun pitäisi pystyä pysäköimään se helposti ja puristamaan kapeiden kaupungin katujen läpi.

Autossa on jopa avaimeton etäkäynnistysominaisuus, peruutuskamera pysäköinnin helpottamiseksi, kattoluukku kuumina aurinkoisina päivinä, Bluetooth-yhteys ja kaikki tämä alle 500 kg painaen.

Mielenkiintoista on, että voit itse asiassa ostaa yhden näistä autoista juuri nyt, melko kohtuulliseen hintaan 2,995 puntaa, ja auto on saatavana valkoisena, mustana ja harmaana. Toimituksia luvataan jopa 8-10 viikoksi, mikä tarkoittaa, että voit ajaa Zero-autollasi vuoden loppuun mennessä.

Tämä on mainos:
Ark Zero on suunniteltu istumaan kahdelle ihmiselle ja koiralle
Ark


Ladataan seuraavaa sisältöä