Suomi
Gamereactor
lifestyle

Arnold Schwarzenegger uskoo, että hänestä tulisi loistava presidentti

Kehonrakentaja ja näyttelijä on toiminut jo kaksi kautta Kalifornian kuvernöörinä.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Arnold Schwarzenegger on melkein tehnyt kaiken. Seitsenkertainen herra Olympia, nelinkertainen Mr Universe, näyttelijä, joka on ansainnut miljoonia ja vakiinnuttanut asemansa yhtenä kaikkien aikojen parhaista toimintatähdistä. Ja hän on jopa sukeltanut politiikkaan, koska hän on Kalifornian kuvernööri.

Kuitenkin jotain, mitä Arnold Schwarzenegger ei ole saavuttanut eikä tule koskaan saavuttamaan, on olla Yhdysvaltain presidentti, ja kaikki johtuu perustuslaista, jonka mukaan jokaisen viranhaltijan on oltava luonnollisesti syntynyt Yhdysvaltain kansalainen. Schwarzenegger asui Itävallassa 19-vuotiaaksi asti, mutta uskoo silti olevansa hyvä presidentti, jos säännöt joskus muuttuisivat.

"Minusta tuntuu, että minusta tulisi suuri presidentti", hän kertoi BBC: lle. "Mutta minusta tuntuu, että samaan aikaan kaikki, mitä olen saavuttanut, on ollut Amerikan ansiota. Amerikka antoi minulle niin monia mahdollisuuksia ja amerikkalaiset olivat niin syleileviä, ja he vain ottivat minut avosylin vastaan. Siellä ei ollut ketään, joka olisi estänyt minua menestymästä.""Joten ainoa asia, jota en voi tehdä, eli pyrkiä presidentiksi, en aio valittaa siitä."

Tällä hetkellä hän ei missään nimessä paheksu Amerikan johtavia poliitikkoja, Joe Bidenia ja Donald Trumpia. "Toivon vain, että Amerikka löytää todella nuorta verta", hän sanoi. "Koska minusta on hieman outoa, että meillä on taistelu ihmisten välillä tänään seitsemänkymmentäluvun lopulla ja kahdeksankymmentäluvun alussa eikä ihmisten välillä, jotka ovat neljäkymmentä- ja viisikymppisiä tai ehkä jopa nuorempia ja joilla on mahdollisuus tähän suureen, hienoon työhön."

Tämä on mainos:

Luuletko, että Arnold olisi hyvä presidentti?

Arnold Schwarzenegger uskoo, että hänestä tulisi loistava presidentti


Ladataan seuraavaa sisältöä