LIVE
HQ
logo hd live | No Rest for the Wicked
See in hd icon

Chat

X
      😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
      Suomi
      Gamereactor
      artikkelit

      Vuoden peli 2014: Paras hahmo

      Gamereactorin toimitus on jälleen miettinyt päät puhki vuoden parhaimpien pelien listauksessa. Tänään vuorossa ovat vuoden 2014 viisi parasta pelihahmoa.

      Tilaa uutiskirjeemme tästä!

      * Pakollinen tieto
      HQ
      Vuoden peli 2014: Paras hahmo

      5. Jonathan Irons (Call of Duty: Advanced Warfare)
      Sledgehammer Games - Lue arvio

      Call of Duty -sarja ei ole tunnettu suurista henkilöhahmoistaan, mutta Jonathan Irons onnistui kuitenkin nousemaan tavallista mielenkiintoisemmaksi tapaukseksi. Hän on suuren Atlas Corporationin johtaja, joka menettää poikansa Koreassa. Tästä alkaa miehen sisäinen kostomatka, jonka aikana Jonathanin todellinen luonne paljastuu. Ei mitään äärettömän muistettavaa settiä, mutta Kevin Spaceyn hieno suoritus jätti herra Ironsin mieliimme.

      Vuoden peli 2014: Paras hahmo
      Tämä on mainos:

      4. Pagan Min (Far Cry 4)
      Ubisoft Montreal - Lue arvio

      Far Cry 4:n pääpahis Pagan Min on Kyratin itsekruunattu valtias, jolla on pistämätön tyylitaju. Mies kunnostautui jo nuorena Hong Kongin huumekaupassa, mutta hänen rehvasteleva tyylinsä ei sopinut monenkaan pirtaan. Niinpä mies loikkasi Kyratiin ja loi itselleen oman valtakuntansa. Mielenkiintoinen historia, omalaatuinen tyyli ja personallisuuden monet piirteet takasivat Pagan Minille paikan listalla.

      Vuoden peli 2014: Paras hahmo

      3. Delsin Rowe (Infamous: Second Son)
      Sucker Punch - Lue arvio

      Tämä on mainos:

      Playstation 4:lle yksinoikeudella saapuneen uuden Infamouksen erityisiä valopilkkuja olivat hyvin kirjoitetut hahmot. He tuntuivat pelin fantastisesta teemasta huolimatta sopivan maanläheisiltä ja uskottavilta. Päähahmo Delsin on mukavaa vaihtelua monien toimintaseikkailujen machoiluun, ja intiaaninuorukaisen rasavilliä meininkiä on hauska seurata. Ristiriita oman perheen sekä uusien Conduit-tovereiden suojelun välillä on luotu onnistuneesti mukaan, vaikka valinta hyvän ja pahan välillä pelillisesti meneekin vähän liiallisuuksiin.

      Vuoden peli 2014: Paras hahmo

      2. Amanda Ripley (Alien: Isolation)
      Creative Assembly - Lue arvio

      Alien-elokuvista tutun Ellen Ripleyn tytär Amanda osoitti selviytymiskykynsä Sevastopolin pimeillä ja karmivilla käytävillä. Insinööritaitojensa avulla hän loihti erilaisia eloonjäämisen kannalta tärkeitä vempaimia, ja onnistui keksimään niille monenlaisia käyttötapoja. Taakse jäivät sekä avaruusaseman vihamieliset asukkaat että sen käytävillä vaaninut täydellinen tappaja, ksenomorfi. Voimme todeta hyvällä omallatunnolla, että Amanda osoittautui äitinsä veroiseksi taistelijaksi.

      Vuoden peli 2014: Paras hahmo

      1. Bigby Wolf (The Wolf Among Us)
      Telltale Games - Lue arvio

      Karismaattinen Fable Townin seriffi on ansaittu valinta vuoden parhaaksi hahmoksi. Taruista poiketen Iso paha susi ei ole lainkaan hassumpi kaveri, vaan kovan ulkokuoren alta löytyy suuri sydän. Hahmo on miellyttävän monipuolinen, eikä jää pelkäksi yksipuoliseksi kovikseksi. Suden menneisyys ja nykyisyys joutuvat usein törmäyskurssille, sillä vanhojen tarujen asukit muistavat edelleen Bigbyn veriset teot. Niinpä oikeudenmukaisuutta janoavan seriffin hyvät tarkoitusperät saavat vastaansa runsaasti epäilyä ja epäluottamusta. Monipuolinen, karismaattinen ja omalaatuinen lainvalvoja on toimituksemme valinta vuoden parhaaksi pelihahmoksi.

      - Paras design
      - Paras tarina
      - Paras indie-peli



      Ladataan seuraavaa sisältöä