Gamereactor / Dansk / Svenska / Norsk / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國
Gamereactor
Kirjaudu sisään


Unohditko salasanan?
Et ole jäsen, Haluan rekisteröityä

Kirjaudu käyttäen Facebook-tiliä
Gamereactor Suomi
artikkelit

Tulossa olevat kuumat indie-pelit vuonna 2017, osa 2/5

Katsaus tulossa oleviin indiepeleihin jatkuu.

  • Teksti: Gamereactor.eu (Käännös: Markus Hirsilä)

Paljon julkisuutta saavien AAA-julkaisujen ohella ilmestyy myös paljon itsenäisten eli niin sanottujen indie-kehittäjien pelejä. Gamereactor kokosi tulevista pienjulkaisuista ne kaikkein kuumimmat yhdeksi artikkelisarjaksi.

Vane (PS4)
Vane on tunnelmaan keskittyvä seikkailupeli, jossa on tarkoitus selvittää mystiset salaisuudet. Kehittäjä Friend & Foe koostuu osittain entisistä Team Icon työntekijöistä. Jo pelkästään tämä antaa luvan odottaa hyvää peliä, koskapa taustalla on samaa väkeä kuin Icossa ja Shadow of The Colossuksessa.

Paradise Lost: First Contact (PC, Wii U)
Paradise Lost: First Contactin julkaisusta ei ole tarkkaa tietoa, mutta alkanut vuosi vaikuttaa sopivalta siihen tarkoitukseen. Pelajaa omaksuu ulkoavaruuden kasvin roolin, joka on vankina jossakin tiedelaitoksessa. Paikka on tietenkin täynnä väkeä, jotka mieluummin haluaisivat pitää kasvin vankina kuin vapaana. Tietoisuuden saavuttaneen kasvin on toki tarkoitus paeta käyttäen omia erikoiskykyjään, ja siinä sivussa selvittää pahuuden alkusyy.

System Shock Remake (PC, Xbox One)
Night Dive Studiosin uusioversio lajityypin klassikosta päästää pelaajat kokemaan uudestaan vankeuden Citadel Stationissa päivitetyn grafiikan kera. System Shockissa on pakko taistella mutatoitunutta miehistöä ja kyborgeja vastaan. Kaikkea tätä valvoo hullu tekoäly Shodan.

Agony (PC)
Agony on erikoisen näköinen selviytymiskauhupeli, jossa pelataan helvettiin juuttuneella kirotulla sielulla. Ainoa keino puolustautua pahiksia vastaan on ottaa riivauksen kohteeksi ihmisiä ja joitakin toisia demoneja. Helvetti kuitenkin kuulemma laittaa kovasti hanttiin, joten vaikeaa tulee olemaan.

Inner Chains (PC)
Inner Chains sijoittuu biomekaaniseen maailmaan täynnä vaaroja. Kyse on ensimmäisen persoonan räiskinnästä, jossa kaikki haluavat tuottaa vahinkoa pelaajalle. Teknologiaa ei enää voi hallita, vaan se monipuolistuu ja kehittyy hallitsemattomasti tuottaen ihmisille suuren uhkan. Kehityksestä vastaa Telepaths Tree, jonka mukaan selviäminen edellyttää ympäristön nokkelaa hyödyntämistä.

Beacon (PC, Xbox One)
Beacon on tieteisteemalla ryyditetty roguelike-peli, jossa näkymä on ylhäältä alaspäin. tarkoituksena on taistella tie läpi vihamielisen ympäristön ja lopulta paeta. Kaatuneilta vihollisilta DNA:n kerääminen on keskeistä, koska siten saa haltuunsa uusia kykyjä selviytymiseen.

EITR (PC, PS4)
EITR on niin sanottu isometrisen näkymän Souls. Toiminnallinen roolipeli keskittyy taisteluihin, joten edessä on paljon kahinointia norjalaisesta mytologiakuvastosta innoittuneissa maisemissa. Ajan kuluessa hahmoa päivitetään alati parantuvilla varusteilla, ja tietysti kuollaan lukuisia kertoja kauniissa ympäristöissä.