Gamereactor / Dansk / Svenska / Norsk / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國
Gamereactor
Kirjaudu sisään






Unohditko salasanan?
Et ole jäsen, Haluan rekisteröityä

Kirjaudu käyttäen Facebook-tiliä
Gamereactor Suomi
artikkelit

Tulossa olevat kuumat indie-pelit vuonna 2017, osa 3/5

Katsaus tulossa oleviin indiepeleihin jatkuu.

  • Teksti: Gamereactor.eu (Käännös: Markus Hirsilä)

Paljon julkisuutta saavien AAA-julkaisujen ohella ilmestyy myös paljon itsenäisten eli niin sanottujen indie-kehittäjien pelejä. Gamereactor kokosi tulevista pienjulkaisuista ne kaikkein kuumimmat yhdeksi artikkelisarjaksi.

Gnog (PS4)
Jotain aivan erilaista kaipaaville Gnog tarjoaa pulmapelin, jossa liikutaan "toisiinsa liittyvistä mikrokosmoksista" eli gnogeista toiseen. Näistä jokainen on pää, joka on täynnään asioita vuorovaikutettavaksi. Taiteellinen tyyli erottaa pelin massasta, mutta niin sanotut äänimaisemat ovat myös kokemisen arvoinen juttu. Kirsikkana kakkuun tulee PSVR-tuki.

Night in the Woods (PC)
Infinite Fallin Night in the Woodsissa kissa nimeltä Mae Borowski näkee pelaajan palaavan kotiin saatuaan potkut yliopistosta. Pelin painopiste on tutkimisessa ja tarinassa selviteltäessä sitä, mitä oikeastaan on tapahtunut. Metsässäkään ei kaikki ole kohdillaan. Mitä tämä kaikki tarkoittaa?

Quote (PC)
Vinditin Quote on viettänyt hiljaiseloa hyvän tovin. Joka tapauksessa kyse on maailmasta, jossa tiedonhankinta on kiellettyä. Meno yhdistyy käsin piirrettyyn taiteelliseen tyyliin, joten Quotesta saattaa olla tulossa jotain kiinnostavaa.

We Happy Few (PC, Xbox One)
We Happy Few sijoittuu 1960-luvun vaihtoehtoiseen Englantiin. Ihmiset näyttävät ulospäin iloisilta, mutta taustalla on jotain hyvin ikävää. Kylän asukkaat ottavat mystistä pilleriä nimeltä Joy pysytelläkseen aina iloisina. Tulossa on jotain hyvin kieroa ja kiinnostavaa.

Pit People (PC, Xbox One)
The Behemothin neljäs peli Pit People on strategiapeli. Pelaaja on Horatius, jota ahdistelee pahainen kertojaääni. Horatiuksen koti on tuhoutunut maailmanlopun seurauksena, jonka aiheutti jättimäinen karhu pudottuaan planeetan pinnalle. Jäljelle moisesta pudotuksesta jäi ainoastaan vihreä veriläiskä, joka aiheutti hulluuttaa ympäri maailman.

Besiege (PC)
Tavaroiden seinille viskojat huomio! Besiege on peli, jota kannattaa odottaa. Besiege on ollut Steamin Early Access -palvelussa vuoden 2015 alusta saakka. Kehittäjä Spiderling Studios on käyttänyt ajan hyödyksi hiomalla ennen kaikkea fysiikan toimivuutta. Vaikuttavan tuhoamisen ohella peli myös näyttää hyvältä. Toistaiseksi Besiege on tulossa vain PC:lle.

Astroneer (PC, Xbox One)
Astroneer-avaruuspeli keskittyy planeetan kansoittamiseen ja rakentamiseen elokuvan The Martianin tyyliin. Pelissä voi laskeutua joko yksin tai kaverin kanssa pienelle planeetalle, jossa on sitten selviydyttävä rakentaen siinä sivussa itselleen elinmahdollisuudet.