Gamereactor / Dansk / Svenska / Norsk / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國
Gamereactor
Kirjaudu sisään


Unohditko salasanan?
Et ole jäsen, Haluan rekisteröityä

Kirjaudu käyttäen Facebook-tiliä
Gamereactor Suomi
artikkelit

Tulossa olevat kuumat indie-pelit vuonna 2017, osa 5/5

Katsaus tulossa oleviin indiepeleihin päättyy.

  • Teksti: Gamereactor.eu (Käännös: Markus Hirsilä)

Paljon julkisuutta saavien AAA-julkaisujen ohella ilmestyy myös paljon itsenäisten eli niin sanottujen indie-kehittäjien pelejä. Gamereactor kokosi tulevista pienjulkaisuista ne kaikkein kuumimmat yhdeksi artikkelisarjaksi.

Wizard of Legend (PC)
Wizard of Legend on luolastojen koluamisesta pitäville hieno pikselinen kokemus. Nopeatempoinen toiminta yhdistyy roguelike-elementteihin ja hyvin tehtyyn pikselitaiteeseen. Tulossa on sekä yksinpeli että kilpailullinen moninpeli.

Kieru (PC)
Kieru yhdistää Sin City -elokuvasta tutun ulkoasun Kill Billin tyyliseen miekkailuun. Tämä deathmatch-painotteinen peli laittaa pelaajat vaanimaan toisiaan mustavalkoisissa ympäristöissä. Tarkoituksena on tietysti päästää viholliset päiviltä mahdollisimman nopeasti ja tehokkaasti.

Abandon Ship (PC)
Faster Than Light -pelin avaruusmaisemat vaihtuvat merellisiin ympäristöihin. Hirviöt, viholliset ja monet muut vaarat vaanivat pelaajia heidän etsiessään onneaan maailmassa, jossa kuolema on lopullinen ja taistelu taktista.

Gibhard (PC)
Aiemmin artikkelisarjassa on kerrottu pelistä Strafe, ja Gibhard vaikuttaa hyvin samanlaiselta. Nopeatempoinen ammuskelu innoittuu klassisesta Doomista yhdistäen mukaan satunnaisesti muodostuvia ympäristöjä.

Jupiter Hell (PC)
Roguelike-tyylin DoomRL-pelin tehneen joukon seuraava projekti on Jupiter Hell. Se on vuoropohjainen roguelike-peli, joka omaksuu monia lajityypin perinteitä laittaen ne Doomin kaltaiseen isometriseen ympäristöön. Tässä on peli taktisen haasteen ystäville.

Ultimate General: Civil War (PC)
Onnistuneen Ultimate General: Gettysburgin jälkeen Game-Labs palaa astialle samaan historialliseen aikakauteen. Tällä kertaa luvassa on tietysti edeltäjäänsä monipuolisempi ja laajempi kokemus kattaen koko Yhdysvaltain sisällisodan yhden taistelun sijasta.

Caves of Qud (PC)
Tämä roguelike-peli haluaa säilyttää menon perinteisenä. Caves of Qud on ollut Steamin Early Access -palvelussa jo hyvän tovin, ja Freehold Games on lisännyt siihen jatkuvasti uutta sisältöä. Paljon on hallittavana, mutta lajityyppiin vihkiytyneille Caves of Qudilla on paljon annettavaa.

Pathway (PC)
Pathwayssa on selkeä pikseligrafiikka, ja peli sijoittuu 1930-luvun maisemiin. Tarkoituksena on tutkia muinaisia temppeleitä ja hautoja. Taistelut käydään vuoropohjaisina nyrkkitappeluina. Hurmaavan näköinen se ainakin on.