Gamereactor Network Suomi / Dansk / Svenska / Norsk / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Kirjaudu sisään


Unohditko salasanan?
Et ole jäsen, Haluan rekisteröityä

Kirjaudu käyttäen Facebook-tiliä
Gamereactor Suomi
artikkelit
Mass Effect: Andromeda

Fifty Shades of Ryder - romanssit Mass Effect: Andromedassa

Näin ilmennät Eroksen rakkautta avaruudessa

  • Teksti: Kim Orremark (Käännös: Markus Hirsilä)

Mass Effect: Andromedan uusi galaksi on iso paikka. Pitkän päivän jälkeen saattaa siis haluta rentoutua hyvässä seurassa fyysisen romanssin voimin. Pelissä todellakin riittää vaihtoehtoja moiseen, sillä lempi leiskuu juuri sellaisella yhdistelmällä kuin itse haluaa.

Luettavuuden helpottamiseksi erilaiset ihmissuhdetyypit on jaoteltu omiksi kategorioikseen. Henkilöhahmoihin liittyvistä paljastuksista on syytä antaa heti alkuun varoitus mahdollisista spoilereista.

Mass Effect: Andromeda

Suvi Anwar
Skottilaisella korostuksella puhuva neito on hurmaava, ja toivotut puheenaiheet vaihtelevat uskosta korkeampaan voimaan aina avaruuskivien nuolemiseen saakka. Ainoastaan nais-Ryder pääsee Suvin kanssa romanssissa loppuun asti. Varoituksen sanana mainittakoon, että Suvi pitää hieman liikaakin keskustelemisesta. Säännöllinen flirtti on avain suhteen aloittamiseen. Suvin löytää Tempestin komentosillalta Galaxy Mapin vasemmalta puolelta.
mies-Ryder: flrttailu
nais-Ryder: suhde, flirttailu

Mass Effect: Andromeda

Liam Kosta
634 vuoden unesta herättyään Ryder tutustuu miltei heti komeaan Liam-hunksiin. Heppu asustaa Tempestin alemmalla kannella, ja suosittuja puheenaiheita ovat autot ja elokuvat. Scott Ryder voi koettaa onneaan flirttailulla, mutta harmillisesti Liam suosii ainoastaan naisia. Suhteeseen pääseminen vaatii siis nais-Ryderilla pelaamista. Säännöllinen flirttailu kannattaa, ja tietyn tehtävän suorittamisen jälkeen Liam ja Jaal päättävät kokeilla toistensa vaatteita. Tämä tietysti johtaa hilpeään tilanteeseen Tempestilla.
mies-Ryder: flirttailu
nais-Ryder: suhde, flirttailu

Mass Effect: Andromeda

Jaal
Jaal on varmaankin koko Andromedan galaksin herkin olio, eikä tämä lonkerohiuksinen heppu pelkää sitä näyttää. Jaal pitää syvällisistä aiheista keskustelemisesta. Näin ollen Jaal ei ole oikea valinta, mikäli on etsimässä vain "nopeita". Sen sijaan syvällistä ja tunteikasta suhdetta halajaville Jaal on mitä oivin valinta. Suhteen Jaalin kanssa saa ainoastaan Sara Ryder, mutta se ei estä Scott Ryderia flirttailemasta ankarasti.
mies-Ryder: flirttailu
nais-Ryder: suhde, flirttailu

Mass Effect: Andromeda

Cora Harper
Yksi ensimmäisistä kohdattavista hahmoista on Ryderin oman isän ihmelapsi Cora. Epätavallisella asenteella siunattu Cora on poikkeuksellisen epävarma omasta panoksestaan muulle tiimille. Myös hänen menneisyytensä tulee ottaa huomioon, mikäli suhteeseen asti päätyy. Cora viehättyy vain ja ainoastaan miehistä.
mies-Ryder: suhde, flirttailu
nais-Ryder: flirttailu

Mass Effect: Andromeda
Mass Effect: Andromeda
Mass Effect: Andromeda