Gamereactor follow Gamereactor / Dansk / Svenska / Norsk / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國 / Indonesia
Gamereactor Close White
Kirjaudu sisään


Unohditko salasanan?
Et ole jäsen, Haluan rekisteröityä

Kirjaudu käyttäen Facebook-tiliä
artikkelit

Syksyn kuumimmat pelit, osa 1

Tässä ovat alkaneen syksyn ja loppuvuoden kuumimmat pelit.

  • Teksti: Gamereactor SE (Käännös: Markus Hirsilä)
Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus

Adam Holmbergin valinta:
Wolfenstein II: The New Colossus
Bethesda on tehnyt hyvää työtä vanhojen id Software -sarjojen henkiin herättämisessä, joka alkoi vuoden 2014 Wolfenstein: The New Orderilla. Kyseessä oli mukava sekoitus id Softwaren vanhempia pelejä uudessa paketissa. Tänä syksynä B.J. Blazkowicz tekee paluun retrofuturistisessa seikkailussa, joka sijoittuu Pohjois-Amerikan mantereelle. On siis syytä pitää lompakossa riittävästi ylimääräistä julkaisupäivän ostosta varten.

Adam Holmbergin valinta:
Star Wars: Battlefront II
DICEn ensimmäinen Battlefront oli ristiriitainen kokemus. Se kuulosti, näytti ja tuntui Star Warsilta. Sisältöä ei vain ollut lähellekään riittävästi huolimatta korkeasta hintapyynnöstä. Tähän on nyt tulossa muutos, sillä mukana on avaruustaisteluita, ja monelle eri aikakaudelle jakautuva tarina. Vaikuttaa siltä, että Battlefront II on oleva sitä, mitä jo ensimmäiseltä odotettiin.

Adam Holmbergin valinta:
Super Mario Odyssey
Nintendon putkimies kohtaa Manaajan, kun Super Mario tekee debyyttinsä Switchillä. Suurikokoisemmat maailmat Super Mario 64:n ja Sunshinen malliin kohtaavat kyvyllä ottaa haltuun erilaisia olioita pulmien avuksi. Tulossa näyttäisi olevan synkin Mario-peli koskaan, ja sekös sopii minulle.

Andreas Blomin valinta:
Cuphead
Olen odottanut Cupheadia siitä lähtien, kun pelistä ensimmäisen kuvakaappauksen näin. Into klassista tasoloikkaa kohti on vain kasvanut odotukseni aikana. Kilpailijoistaan Cupheadin erottaa sen 1930-luvun animaatioita muistuttava tyyli, äänekäs orkesterimusiikki ja uhkaavan näköiset pomovastukset. Voi kun se peli tulisi jo!